Jump to content

CLundin

Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CLundin last won the day on December 13 2015

CLundin had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

1 Follower

About CLundin

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/05/1988

Information

 • Kön
  Male

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  cl.norberg@hotmail.com
 • Telefon
  0703357906

Recent Profile Visitors

1,200 profile views
 1. Alltid svart, dag som natt, ibland med lite inslag av någon färg bara den har mest svart. Varierar bara storleken Kör det i alla förhållanden. Varför krångla till det?:)
 2. Själv skulle jag vilja fiska lax med Englands eller switch i en liten älv med fjällmiljö. Det här ser ju ut som drömmen De fiskar 2 älvar i Finnmark. Den ena är västra jakobselv men det står inget om den andra. Någon som kan tänkas veta? Eller har tips på liknande älvar i fjällmiljö?
 3. Om ni fick välja vilket land, vatten och fiskart ni ville. Vart skulle ni vilja åka då?
 4. CLundin

  CTS-spön

  Vilket eller vilka har du? Hur upplever du dom?
 5. CLundin

  CTS-spön

  Länken verkar inte fungera
 6. CLundin

  CTS-spön

  Bor i Lycksele så är en bit att komma och provkasta:P. Hur är dom att kasta spey och Scandic?
 7. CLundin

  CTS-spön

  Lyfter denna tråd lite. Finns det nån som kan uttala sig vilket cts spö som kan likna lecie eller LXI? Har idag 8st GL LPXE från #3 till #8-9 dh. Är väldigt nöjd med dessa i alla klasser men har också ett gammalt lecie switch 11' #6-7 som är aningen djupare och inte den lilla tillstymmelsen till pinnigt som jag upplever LPXE har. Fullkomligt älskar detta spö Har inte provat LXI men dessa ska ju vara byggd för att ersätta lecie. Nu är jag ute efter ett 14' #9-10 och har funderat på att bygga ett själv och är på jakt efter en klinga som kan liknas LXI eller lecie, kan cts vara nått? PS fullkomligt hatar långsamma spön
 8. Har tappat 3 st på 4 pass nu i slutet på säsongen. 2 fick jag drilla ända in till stranden och 1 i bara några sekunder. Är ganska ny på laxfiske och har bara haft kontakt 4gg. Första krokade helt sig själv och det var den enda jag landat också. Såg den komma upp från djupet, plocka flugan och vända ned igen. Jag stod som förstenad i chock med öppen mun så allt skötte sig själv. De andra 3 senast tog flugan försiktigt så jag knappt kände det. Kändes bara som flugan fastnade i botten eller som en en liten harr eller öring. Alla gånger gjorde jag i princip ingenting eftersom jag inte trodde det var lax förens drillningen i princip va igång. Hade inte haft möjlighet att släppa slinga ändå eftersom jag tog hem flugan så hade flera meter slaklina. Frågan är om jag skulle ha gjort ett ordentligt mothugg när jag insåg att det var en lax? (typ efter 3 sekunder). Eller vad tror ni?
 9. Någon som vet någon chest pack som liknar mycket bra? Har provat en del men klarar inte av ett enkelt band runt nacken då det skaver och blir obekvämt. Är nöjd med min mycket bra men hade tänkt köpa en till att ha bara laxgrejjerna i så jag slipper plocka i och ur saker beroende på vad jag ska fiska. (är standard att jag glömmer nått). Om jag inte hittar något annat bättre alternativ får det nog bli en till mycket bra till.
 10. Får svarva till en skiva med 1m i diameter så ska det nog gå på en grisblink:)
 11. Snusar gör jag också. Det gifter sig otroligt i munnen
 12. Bytte precis ut backingen på en gammal spole och då slog det mig. Har nån något knep om hur man vet hur mycket man egentligen fick på. Jävligt svårt att uppskatta tycker jag. Vet att på fiskeäffärer brukar de ha en ("manick)" när dom spolar då med ett räkneverk så man kan se. Finns denna manick någonstans att köpa månntro?
 13. Klipper, klistrar, mäter, väger, skarvar, sorterar och svär
×
×
 • Create New...