Jump to content

Nordskog90

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Nordskog90

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Tromsø, Norway

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  preben_henriksen90@hotmail.com
 • Telefon
  93458017

Recent Profile Visitors

881 profile views
 1. Hei, har noen fisket med disse og kan dele noen tanker omkring disse? Har selv Nam 14'9 og er godt fornøyd. Har hørt at Xo i 14'4 skal være bra.
 2. Har for øyeblikket Mackenzie Fx1 13ft som jeg er veldig fornøyd med, der jeg tenker å suplementere med en 15ft. Hvilken stang i 15ft er din favoritt og hvorfor?
 3. Tankene svirrer rundt gul ja. Hvilket merke er det du har erfaring med?
 4. Mistet mine solbriller i elva i dag, og er på utkikk etter nye. Har hatt Smith Optics Polarchromic med kobber linse til nå, og har vært fornøyd. Tror jeg går for gule glass denne gangen og lurer på om noen har erfaringer og dele av? Har sett litt på Leech Bermuda med Premium+ glass. Mvh Preben
 5. Bestilte vadere derfra for ca 1 mnd siden.. De sa at dem gikk fast i tollen og ble returnert. De skulle sendes på nytt, privat, og har ikke hørt nå mer fra de siden. Har sendt flere meldinger, mails..ingen svar.
 6. Synes startbremsa er litt for hard. Ellers en god snelle!
 7. Nei, har ikke testet enda. Har akkurat kjøpt en enhånds reaction. Når du sier at du liker aksjonen til Lecie og lxi, så vil jeg tro Reaction faller i smak da aksjonen er en plass midt i mellom disse?
 8. Ville sett litt på Einarsson 7Plus Selv tror jeg at jeg blir å beholde min Loop Classic 5/8 for å bruke på min enhånds
 9. Har hatt en invictus #8 og synes den var perfekt til min 14ft.. å vurdere og bruke en så tung snelle på en enhånds er galskap... Om du ikke er Arnold Schwarzenegger da..
 10. Hei alle fiskevenner! Snuser litt på denne modellen, da spesielt 10ft til laks! Er det noen som har erfaring ang denne serien og kan komme med synspunkter og sammenligne den mot andre stenger i dag, for eks One? Mvh Preben
 11. Som sagt ovenfor, så er stanga fantastisk!
 12. Noen som har erfaring med myggtett skjorte og kan anbefale noe?
 13. Oppdaget nå nettopp at den ene stangringen på midtdelen er litt løs. Dette på en sage one. Noen tips for å få det fikset?
 14. Min favorittstang er en 11ft #8 Orvis Helios. Fantastisk fiske og kasteredskap. Jeg tror at en #7 vil være midt i blinken. Kjøp ei switch line for fint fiske, og en skagit for stremers så har du! Har hatt zenith 12'6 #7 og Sage One 12'6 #8. Vil si at disse er laksestenger til små-middels elver. Zenithen vil gjerne ha 35gr klump/10m
×
×
 • Create New...