Hoppa till innehåll

jonathan.engkvist

Members
  • Antal inlägg

    5
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Information

  • Kön
    Male
  • Bostadsort
    Gothenburg

Senaste Profil Besökare

843 profilvisningar

jonathan.engkvist's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. Tack för tipset, ja min uppfattning av läget kan också sammanfattas med ordet kraftverk... Jag var nyss uppe i fjällen och fiskade i älvar och åar så jag har fått en stor dos av fritt strömmande vatten! Håller mig nog några veckor nu, men sen ska jag absolut testa ån du beskrev. Ha det fint!
  2. Hej på er! Jag har flyttat till Bankeryd (ja det är lite konstigt) över sommaren och hösten, strax norr om Jönköping! Har varit ute och spanat efter fina fiskevatten, och det finns ju massor med sköna pölar där i krokarna. Nissandalen, t ex. Någon som kan tipsa lite om bra vatten att få blöta ner några flugor i? Och innan någon säger det, inte Baltak.. jag är inte riktigt den typen som gillar fiske i ordnad miljö. Helst lite vilt och vilset, där man kan vandra och vara själv! Ha det gött vänner, Tight lines /Jonathan -- Always stay fly --
  3. Hittades vid en långsamtrinnande å med mycket vass och sank mark i Jämtland!
  4. Underbara svar och fina anekdoter! Vad säger vi om den här lilla rackaren då? För stor för en vasslända, tänker jag. Större ögon och mörkare, jämnare färg på bakkroppen än vad som är vanligt för danica. Någon typ av åslända gissar jag på?
  5. Hej! Behöver lite hjälp med identifikation här. Tycker att det ser ut som Danica, dock var den mindre än vad jag är van vid. Samt lite väl ljus i thorax.. vad är utmärkande för danican? Harregött! Närbild:
×
×
  • Skapa ny...