Jump to content

Norrlands flugfiskare

Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Norrlands flugfiskare

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Härnösand

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  karlekskrigaren@gmail.com
 • Telefon
  0722053819

Recent Profile Visitors

1,965 profile views
 1. Jag blev så sugen på en så började leta lite. Missade en 10-12 precis I dagarna för bara 4 tusen.
 2. Skall sitta på en guideline elevate 14/9-10 som väger 205g. Fått några tips men är lite sugen på en klassisk rulle men med modern broms osv typ vosseler Kom gärna med förslag på gärna runt 5000 strecket. Kan gå över för rätt rulle.
 3. Blev ett guideline elavation 14ft letar nu rulle till det spöt. Ska köra med en Rio gamechanger Skagit med tänkte jag.
 4. Ok så Cortland funkar bra. Intressant ska kika lite mer på det. Finns dock väldigt lite info om spöna av andra då man söker reviews osv
 5. Ja kikat lite på dessa spön med. Verkar intressanta. Helt klart.
 6. Nej jag börjar fundera på om man kanske inte ska gå på ett hardy zenith igen. Dock så är det en annan klinga nu om jag ej missminner mig. Det jag ogillade var att den var rätt mjuk i toppen. Nästan lite svampig. Tittar på spön med lite snabbare återhämtning. Centric spöt tror jag är grymt och såg ett provkastat klass 5/9ft gå för 6 tusen men någon annan hann nypa det.
 7. Ok jo det förstår jag kanske ställde frågan fel. Men jag förstår absolut vad du menar men då jag vill kunna slänga lite längre men samtidigt ha bra kontroll så försöker jag hitta det bästa av två världar. Faktiskt kikat på Guideline Fario NT8 med nu verkar riktigt trevligt med.
 8. Hur har spöna funkat hittills. Tänker på att GD haft problem med deras reaction samt lpxe tror jag med hade problem med plötsliga spöbrott. Då dessa sällan ses ute beggade så finns det ju en uppsjö utav bra spön. Men absolut att dom står som ett val.
 9. Hittade ett Winston spö till salu men det var ju inte direkt billigt 😂 samt ett klass fyra med.
 10. Ja jag letar febrilt efter ett vettigt spö men har ej hittat något beggat. Kommer sällan kasta längre än max 15 m kanske 20m vid något enstaka tillfälle. Men är sugen på ett Scott flex verkar ändå vara ett vettigt spö. Fiskat mest med gamla hardy zenith spön I Klass 5. Gillade det spöt men var lite för mjukt i toppen. Annars roligt att fiska med.
 11. Hur har spöt hållt nu då? Tittar lite på denna serie och hoppas inte detta är ett vanligt problem.
×
×
 • Create New...