Jump to content
Edgeforum

Norrlands flugfiskare

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Norrlands flugfiskare

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Härnösand

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  karlekskrigaren@gmail.com
 • Telefon
  0722053819

Recent Profile Visitors

1,730 profile views
 1. Hej kollar på detta spö, det är den nya versionen och isåfall ett klass 10 och 15ft samt ett 13.4 ft samt klass 8 tror jag tittade på. Skulle väldigt gärna vilja ha lite input på dessa spön om någon har erfarenhet. Vet att Guideline hade problem med spö brott för men det är ju länge sedan. Men söker ett spö med lite hårdare topp men med en mf aktion som laddar långt ner i spöt. Vore tacksam för feedback..
 2. Funderar på ett 13 ft spö samt ett 15 ft spö. Tittar på loops nya q serie som är billigt och det lilla jag sett om dom så verkar dom vara bra. Så vore intresserad av lite fakta om någon provat dessa 2 spön.
 3. Hade 2 st men sålde båda så har inget zenith just nu. Dock ångrat att man sålde iväg dom därav att jag letar efter nytt.
 4. Jo det vet jag men vill hellre handla från Sverige. Haft min beskärda del med strul från USA samt så åker man på tull/skatt på sakerna med. Usch. Nåja ska kolla vidare någon kanske vill skiljas från ett zenith med. Sugen på att köpa ett loop Q med klass 5 som ett reserv spö. Billigt och verkar funka riktigt bra med
 5. Kanon tack för svar. Vill ha ett klass 5 och 9ft som är så likt zenith som möjligt. Då ingen verkar vara så sugen på att skiljas från sitt zenith
 6. Hej har tidigare haft flera hardy zenith klass 5 spön men verkar vara svåra att hitta beggade. Så tänkte kolla hur dom nya hardy spöna står sig gentemot zenith? Gillade verkligen det spöt och tittat på nya hardyn men undrar om någon testat deras efterlevare..
 7. Hej kan du kolla ditt pm :D

 8. Tycker att det är ett kanon spö. Dyrt och finns säkert ett par beggade ute på marknaden. Vet ej om det är värt pengarna som nytt. Men kastar som en gud med Rio pike klass 10 linan. Skulle dock gå ner på klass 9 då jag oftast fiskar från Flytring och då blir man trött i armen. Men tycker att spöt är grymt att kasta och drilla på. Ett mycket bra köp..
 9. Ja fast det håller jag ej med om. Tycker coated är bättre till nybörjare än nylon linor. Mindre trassel. Det är min erfarenhet iaf.
 10. På sin kärna eller smäller dom fortfarande av lika lätt. Tänker då på typ versi tip linorna osv. Någon som har koll om man vågar köpa på sig en lina nu.
 11. Hej har ägt flera zenith klass 5 och skulle absolut ej köpa en klass 6. Du kommer klara dig bra som ett allround spö med ett klass 5. Sålde nyligen iväg mitt och ångrar mig redan. Sjukt trevlig spö med massor med kraft när man vill men endå riktigt trevligt att drilla harr osv på. Fiskade mest strömmande vatten med mitt. Funkar säkert kanon till streamers med. Som lina körde jag vision vibe 85 iaf till strömmande. Grymt lättkastad kortklumps lina till strömmande vatten.
 12. Dock ej mina på bild men likadana.
 13. Har en som gör sjukt fina poppers. Dock via Facebook enbart. Men klart prisvärda. Dessa är mina som han gjort.
 14. Rst gör grymma jerkspön med. Offtopic but just saying. Bra klingor är det iaf.
×
×
 • Create New...