Jump to content

Einarsson

Administrators
 • Posts

  932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Einarsson last won the day on April 29 2018

Einarsson had the most liked content!

About Einarsson

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Uddevalla
 • Intressen
  Fiske, Mountainbike, Systemutveckling/IT, Hockey, Golf.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  lootcher@gmail.com
 • Telefon
  0000000000000

Recent Profile Visitors

3,068 profile views

Einarsson's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

363

Reputation

 1. Jag hann med 2 timmars fiske. 3 st små, alltid något.
 2. Idag ska jag faktiskt försöka ta mig ut en sväng med kastspöt iaf. Vinden gör det lite jobbigt för mig men då jag jobbat med nybygget samt det "dåliga" fiskevädret i sommar har gjort att det inte blivit mycket fiske. Måste få in några pass innan säsongen är över. Känns deppigt annars.
 3. Om de inte kan erbjuda kvitto är det olagligt och misstänkt fusk. Anmäl till skatteverket så går dom dit anonymt och testar butiken.
 4. Blir arg bara jag läser detta. Förbannade badare!
 5. Jokes on you, jag får aldrig någon fisk och behöver således ingen håv. Håller med dock, jag brukar ta det jag behöver vid bilen och lämna resten, hatar att bära omkring på massa saker. Krävs i regel inte mycket prylar.
 6. Vad menar ni med onödig flugfiskepryl? Det är bara frugan som hävdat deras existens men jag är fast bestämd att det är en myt.
 7. Det är Jonas som sköter det där. Allt jag gör är att jobba bort onödigt spam i Köp&Sälj för att dränkningen inte ska vara lika markant. AutoModeratorn tar bort 6-10 inlägg om dagen(och ännu mer på helgerna) som bryter emot reglerna och egentligen är onödiga bumpar etc. så det har förhoppningsvis blivit lite bättre iaf. Sen så är säkert en stor del av problemet helt enkelt att andelen diskussionstrådar och inlägg minskat.
 8. Intressant, borde testa, jag har kör på korkers-kängor men har alltid filtsulan på, finns ju dock gummisula med dubb man kan byta till så kanske ska testa, filten är bra i vattnet men jäkligt lurig vid promenader.
 9. Hjälper verkligen dubbarna så mycket? Känns som att de borde kvitta på sand och sten, eventuellt lite mer grepp på tången?
 10. Oj! Jag är uppvuxen där men inte fiskat så mycket fluga där men ett tips är illharjen där har de under många år återställt ån och lagt massa jobb på lek och ståndplatser så det ska finnas fina öringar där nu och även lite rester av regnbåge. Kostar 50 spänn eller något sånt kan köpa kort på turistbyrån vid SEB-banken om det ligger kvar där i centrum. Illharjen generellt är förbannat fint dock att vandra igenom även om man inte fiskar. Har du inte varit där än så är det ett måste. EDIT: Här är någon som skrivit lite också. https://vaket.wordpress.com/tag/illharjen/ Bilderna är ifrån denna sträckan: https://kartor.eniro.se/m/8Oqmb Parkera vid markören och längs med ån går en stig på linjens sida. Det är långt ifrån lättfiskat, mycket vegetation men en del av sträckan är väldigt grund så man kan vada runt en del. Skulle du vilja fiska lite P&T på öring och båge så finns http://www.smalandsfiskarna.se/sv/ som har en fin anläggning. De har även kurser och sånt om man är nybörjare.
 11. Sånt här är jäkla trevligt! Folk brukar annars vara väldigt reserverade när det gäller sina fiskeplatser.
 12. Ja den är lurig den. ? Han säger tyvärr inte mycket... https://www.edgeflyfishing.com/ipb/profile/20756-automoderator/
 13. Hallå vänner. Vi håller just nu på att testa en automatisk moderator av Köp & Sälj för att få bort onödigt spam som "dränker" resten av forumet. Det kanske kan göra att det känns lite mindre som ett köp & sälj-forum om det inte blir lika framstående när man scrollar igenom nya inlägg. Det är helt omöjligt att moderera allting manuellt så det kommer bli mycket mer effektivt nu, dessutom kan vi allt eftersom lägga på ännu aggressivare regler efter nuvarande version är utvärderad. Samma info i princip finns här för att informera alla:
×
×
 • Create New...