Hoppa till innehåll

Trapper

Edgemember
  • Antal inlägg

    628
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Om Trapper

  • Födelsedag 1971-03-24

Information

  • Kön
    Male
  • Bostadsort
    Skellefteå

Senaste Profil Besökare

1 155 profilvisningar

Trapper's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

2

Gemenskaps Rykte

  1. Mycket bra filmat, lite jobbigt när man tittar ut och inser att fisket får vänta ett tag till.......
  2. Hej Har ett SAGE Z-axis #4 och använder en loop 85 klass 4 lina. Men jag undrar om det är ngn som använder klass 5 lina till det spöt och hur det fungerar.
  3. Trapper

    Sage TCX

    Köpte en klinga i våras som jag byggde ihop, mitt första bygge faktiskt. Är otroligt nöjd med spöet, kör med en loop evotec 75 lina som jag tycker fungerar bra. Du lär inte bli missnöjd.
  4. Jag tyckte inte att min rio grand #6 passade till mitt sage tcx. Provade loop evotec 85 linan, tycker att den passar mycket bra och laddar spöt fint.
  5. Trapper

    TCX 590-4

    Härligt spö, kastar som en dröm även när vindarna vill annat. Har en 6:a själv som jag köpte i byggsats från staterna, till det använder jag en loop evotec 85 lina. Funkar riktigt bra
  6. Provade idag på demodagen en loop evotec 85. Den tyckte jag passade perfekt till mitt TCX. Kommer att inhandla en sådan, har dock inte hårdtestat den.
  7. SAGE Rpl+ 690 SAGE TCX 690 SAGE Z-axis 486 G.loomis slate #6
  8. Tackar för hjälpen.
  9. Ok, att blanda i lite från början är ok. Ytters lite antar jag?
  10. Kan man tunna ut pacific bay finish med tex metanol för att få en tunnare finish. Efter ett tag så blir den ju ganska trögflytande. Eller blir det mindre bra?
  11. danielsson F3W - check SAGE TCX #6, byggsats - check SAGE Z-Axis #4, byggsats - check rulle till #4 - letar plus ngn lina till #4 Blev mycket handlat i år, men såna här saker kan man väl alltid räkna hem?
  12. Trapper

    Rulle till #4

    La igår sista handen på ett bygge av ett sage z-axis 486-4. Nu letar jag efter en rulle som skulle kunna passa. Grejen är väl att jag har köpt 2 spön och en rulle redan iår, så jag är inte ute efter någon dyr rulle. Är det någon som har bra erfarenheter av en bra rulle till ett hyfsat pris?
  13. Blev en ny rulle idag, danielsson f3W. Är otroligt sugen på ett nytt sage spö oxå
  14. Föreslår nog aquasure. Har man bråttom med torktiden kan man tillsätta cotol, torkar då på ngn timme
×
×
  • Skapa ny...