Jump to content

Mr_Tipper

Members
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Mr_Tipper

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/20/1983

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Gotland / Karlshamn

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mikael.dahlgren83@hotmail.com
 • Telefon
  0708107228

Recent Profile Visitors

1,670 profile views
 1. fick till mig att dom inte fick använda sig mer av 3m klistermärket, men det är samma spö lixom dom utan bara att det är en senare/nyare modell. kan även vara som Sahlberg sager med att dom inte kunde använda sig av bindmedlet mer. bara maila Loop så får du nog mer info om du vill det =)
 2. Du har en nyare version av loop cross serien. dom fick inte Använda sig av 3m powerlux på spöt längre. så det är normalt, har själv den gamla och den nya versionen.
 3. vad heter den modellen på simms asken?
 4. Håll ut, nya vadare påväg från Loop frågan är bara när dom kommer... testvariationerna som Loop medlemmarna använder ser riktigt snygga ut faktist!
 5. gud vad tråkigt attt höra. har jag missat helt. väldigt trevlig here.
 6. Mr_Tipper

  Vision Abbo

  har en polare som kör stora streamers på vårfisket efter HÖ I mörrumsån. landat en del 5-6 kilos öringar så är nog inget problem =) bara köp =)
 7. tror inte att ett par vadare av dyrare sort spelar någon store roll på servicen. vision har för övrigt bra service vad jag hört ivf. och ja det kanske inte är så roligt att vänta direkt. har dom bara storleken hemma på sockan så går det ju snabbt. har nog dom tebax inom 14 dagar skulle jag tro. säkert snabbare med. sen med Patagonia så var dom hygliga att skicka ett par helt nya vadare direkt hem tilloss som tjejen kunde få låna under tiden dom syr på den nya sockan. så var väldigt trevlig sevice måste jag saga. och med tanken på priserna företagen har på sina produkter idag så vill dom nog ha en bra kundsupport/service med. kan ju vara värt att kola upp inför kommande Fiske ivf. skönt med vadare som sitter som dom ska. hoppas det löser sig // Tight lines
 8. vilket märke på vadarna är det? tjejen köpte nya vadare nu från Patagonia och har/hade samma problem. löste det genom att bara kontakta leverantören eller butiken du köpte dom I så skickas doom in så syr dom på en annan socka som passar. och det är kostnadsfritt. // Skit fiske
 9. Någon som kan tipsa om en trevlig skagit lina för ett loop cross 10,7 fot klass 6. en lina för streamer fisket är tanken. // skit fiske
 10. Mr_Tipper

  NÁM flugspö

  finns att prova I Fiske shopen I mörrum om man har vägarna förbi. riktigt trevliga 2-handspön!
 11. Hej. Opti Streamlinan klass 5 och testlinan klass 4 är jag intresserad av. Kan tänka mig båda #4:orna. Pris?

  Lars

  1. Mr_Tipper

   Mr_Tipper

   Alla 3 linorna 550:- ink frakt?

   mvh

 12. Bli nog flugor runt den storleken och vad spöt/linan orkar med=)
 13. Någon som kör med skagit lina?
 14. Vad använder ni er av för linor? beställde en 6:a 😃 prova den i helgen. orkar den inte med dom streamersarna så bli det en 7:a med.
×
×
 • Create New...