Jump to content

Mr_Tipper

Members
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About Mr_Tipper

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/20/1983

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Gotland / Karlshamn

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mikael.dahlgren83@hotmail.com
 • Telefon
  0708107228

Recent Profile Visitors

2,087 profile views
 1. ligger en 9fot #7 under säljes här på edge annars
 2. hade köpt ett 9 fot istället. har sx #7 `9 fot på kusten för HÖ dom blåsigare dagarna väldigt trevligt. kör streamer på cross s1 #6 funkar kanon det med.
 3. har inte provat just den längden och klassen. men gillar Gass spöna , något tunga bara kan jag tycka.
 4. vacker combo med den rullen måste jag säga
 5. körde med glasfiber för några år sedan och är sugen på att bygga ett ev köpa ett till nästa års torrfluge Fiske. så undrar vilka märken kör ni med? vilka längder och klasser föredrar ni? lag gärna upp bilder på era spön alltid kul att se =) // Skit Fiske
 6. kan hålla med bigsalmon, väldigt trevligt spö. har en I klass 5 som ligger där hemma som jag verkligen gillade till torrfluge fisket när jag väl använde det.
 7. kör med simms G3 nästa år blir 4 året med dom tror jag. är fortfarande som nya. kört både åar och havet med dom. sen om man vill lägga dom pengarna är ju en annan sak. kolla jul re eller black friday, säkert någon som säljer ut den gamla modellen för en go slant.
 8. fick till mig att dom inte fick använda sig mer av 3m klistermärket, men det är samma spö lixom dom utan bara att det är en senare/nyare modell. kan även vara som Sahlberg sager med att dom inte kunde använda sig av bindmedlet mer. bara maila Loop så får du nog mer info om du vill det =)
 9. Du har en nyare version av loop cross serien. dom fick inte Använda sig av 3m powerlux på spöt längre. så det är normalt, har själv den gamla och den nya versionen.
 10. vad heter den modellen på simms asken?
 11. Håll ut, nya vadare påväg från Loop frågan är bara när dom kommer... testvariationerna som Loop medlemmarna använder ser riktigt snygga ut faktist!
 12. gud vad tråkigt attt höra. har jag missat helt. väldigt trevlig here.
 13. Mr_Tipper

  Vision Abbo

  har en polare som kör stora streamers på vårfisket efter HÖ I mörrumsån. landat en del 5-6 kilos öringar så är nog inget problem =) bara köp =)
 14. tror inte att ett par vadare av dyrare sort spelar någon store roll på servicen. vision har för övrigt bra service vad jag hört ivf. och ja det kanske inte är så roligt att vänta direkt. har dom bara storleken hemma på sockan så går det ju snabbt. har nog dom tebax inom 14 dagar skulle jag tro. säkert snabbare med. sen med Patagonia så var dom hygliga att skicka ett par helt nya vadare direkt hem tilloss som tjejen kunde få låna under tiden dom syr på den nya sockan. så var väldigt trevlig sevice måste jag saga. och med tanken på pri
 15. vilket märke på vadarna är det? tjejen köpte nya vadare nu från Patagonia och har/hade samma problem. löste det genom att bara kontakta leverantören eller butiken du köpte dom I så skickas doom in så syr dom på en annan socka som passar. och det är kostnadsfritt. // Skit fiske
×
×
 • Create New...