Jump to content

moredots

Edgemember+
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

moredots last won the day on March 10 2017

moredots had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About moredots

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/18/1990

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Kåge

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  nils.lindberg90@gmail.com
 • Telefon
  0768289843

Recent Profile Visitors

628 profile views
 1. Jag hade inte rekommenderat dessa med sugkopp. Har försökt använda dessa vid några tillfällen och mina fungerar bara när det blivit varmare än +15 ute. Gummit i sugkopparna blir för hårt vid kallare temperaturer så dom fastnar inte på bilen alls, eller så lossnar dom så fort du börjar köra. Detta är åtminstone min erfarenhet....
 2. moredots

  KaninSkinn!

  Kul att kunna hjälpa till! 😊
 3. moredots

  KaninSkinn!

  https://www.tjaderlader.se/1/14/1410 Här finns hela kaninskinn till bra pris, har själv köpt och kvalitén har varit suverän!
 4. moredots

  Djungeltupp

  Nu gällde frågan inom Sverige, men annars vet jag att Irish Fly Supplies fick in en stor leverans härom veckan, mycket bra priser i denna butik. Även PG Quality flies har nyligt fått i ett större antal nackar som annonserats ut. Ingen av dessa hade något vidare urval om man söker Superior-grade men perfekta för fiskeflugor.
 5. Nyligen startat ett konto där jag postar min flugbindning, men hoppas på en del fiskebilder när säsongen drar igång! Ni hittar mig på @Hooksandfeathers
 6. Vet inte om det finns intresse att hålla denna tråden vid liv, men jag ger den ett upplivningsförsök! Detta med en moonlight jag faktiskt vågar säga att jag är hemskt nöjd med. Ha överseende med mina krystade bilder, men ni måste förstå att jag har himla kul med min nya lightbox!
 7. Jag hade börjat fiskat den statiskt först, sen sakta rycka den hemåt! Då öringen troligtvis cruisar riktigt ytnära så har den ingen vidare syn långt bort, så placera flugan riktigt nära en väl utvald vakring.
 8. Skulle också tippa kläckande nattsländor, knyt på en superpuppa utan flytmedel så den knappt håller sig kvar i ytfilmen så ska du se att det blir åka av!
 9. moredots

  Skagit

  Jag är rätt ny på tvåhandsfisket och jag har testat skagit och scandi på ett antal olika spön med olika linor de sista säsongerna. Tycker utan tvekan att skagit är lättare.
 10. För de intresserade kommer här bilder på färdiga spöet! Mycket kvar att lära men jag är nöjd för säkerhets skull skippar vi närbilderna!
 11. Väldigt nöjd med mitt exp4 av den kalibern!
 12. Gjort två lager på de två övre spödelarna. Min första stora förvåning är hur snabbt lacken börjar härda och blir svårarbetad, men jag kanske är långsam! Inte helt perfekta kanter på lackningarna, men är nöjd för att vara ett första spö! Det ska ju ändå fiskas med mer än hänga på utställning Känner även att jag gärna skulle ha en betydligt snabbare motor än jag har nu! Är väldigt svårt göra snygga kanter i den här farten....
 13. Fullt begripligt Flyrod! Men tror att jag kommer låta texten vara ren från lack, för att slippa risken att misslyckas Kan inte tänka mig någon nackdel med det....
 14. Tack för all hjälp! Har ett sidospår också, jag har funderat runt lackningen längst ner mot handtaget. Funderar på att lämna texten naken och bara lacka lindningarna nedanför och ovanför. Men om jag ska lacka över hela texten så blir det en riktigt lång sektion. Något man bör tänka på för att få en sån lackning riktig bra?
 15. Tack för den förklaringen! Vore väldigt intressant att få bild på skillnaden i resultat, men förstår att det kan vara mycket begärt Blir nog så att jag lackar två tunna varv, känns som att man minskar risken för ett dåligt slutresultat! Kanske kommer upp bilder här på det färdiga spöet om det blir tillräckligt bra
×
×
 • Create New...