Jump to content

Bäckis77

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bäckis77 last won the day on March 9 2018

Bäckis77 had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About Bäckis77

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Uddevalla

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  algpunk@hotmail.com
 • Telefon
  0735069132

Recent Profile Visitors

1,051 profile views
 1. Gary evans flyfishing har rea på Zephrus UL, 9' #5 för 4825 ink frakt till Sverige. Har själv köpt ett Zenith #5 där när dom reades ut. Funkade klockrent.
 2. Kolla Flyfishing Masters i Malmös youtube kanal. Där finns video när han testar både det nya UL som kom nu 2020. Och modellen innan. Du bör kolla båda videor för han tycker det är två väldigt olika spön har jag för mig. Lycka till.
 3. Litet utlägg om Visions nya skor å sula. Om det kan va till nån hjälp.
 4. Håller med föregående talare, bättre innan.
 5. Låter bra, tack för svar Jonas 👍
 6. Tjing, nyfiken på detta spö i klass 7 till havsöring. Nån som kan säga nått om det? Det är ju ett snabbt spö men är det någorlunda förlåtande eller kräver det perfekt timing? Hur upplever ni spöt?
 7. Tjing, är väldigt sugen på att höra vad du tycker om spöt. Funderar själv på ett. Är det ett "fast". Jag är nog inte heller förtjust i super snabba spön, precis som du skrev. Hur upplever du att kasta med detta?
 8. Ha ha, de e lugnt jag tog det inte så😀 Absolut jag länkar det som dyker upp vettu. Tycker det är väldigt intressant att följa denna tråden, så fortsätt gärna å skriv ni som har lite bättre koll. Tack xps!
 9. Själv har jag ingen koll, bara länkar vidare nått jag läste på mobilen förut. 😀
 10. JAKT- OCH FISKERÄTTIGHETER Svagt stöd för Lex Girjas i riksdagen 1:49 min Min sida Dela Publicerat kl 10.30 Trots Högsta domstolens vägledande dom nyligen, som gav samebyn Girjas i stället för staten rätten att bestämma över småviltsjakten och fisket i fjällen, så finns det i dag inget politiskt stöd för att ge fler samebyar liknande rättigheter.
 11. Girjas sameby – men inte staten – har rätt att upplåta småviltsjakt och fiske på samebyns byområde ovanför odlingsgränsen. Girjas sameby har begärt att Högsta domstolen ska slå fast att samebyn har ensamrätt att bestämma om andra ska få jaga och fiska på samebyns område ovanför odlingsgränsen. Samebyn har menat att en sådan ensamrätt följer av rennäringslagen eller att den i vart fall kan grundas på sedvana eller på urminnes hävd. Staten har motsatt sig detta. Högsta domstolen har nu kommit fram till att samebyn har ensamrätt på grund av urminnes hävd. Bakgrund Girjas sameby bedriv
 12. Fattar inte vad du menar här, jag är privatperson så jag kan ju annonsera här om jag vill. Kanske inte just JC nacken då.
 13. Nä, verkar ju inget vidare. Han verkar ju dock ha köpt massa för att sälj å käna pengar. Den här kom jag över av en ren slump när jag köpte annat flugbindning. Får jag använda den själv ens? Binder dock inte den typen av flugor.
 14. Vad gör man om man råkar komma över en nacke av Djungeltupp i ett större parti flugbindning. Kan man sälja denna? Finns inget certifikat eller liknande.
×
×
 • Create New...