Jump to content

Tafsbrott

Members
 • Posts

  257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tafsbrott last won the day on June 20 2017

Tafsbrott had the most liked content!

Information

 • Bostadsort
  Vilhelmina

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christoffer.aro@live.se
 • Telefon
  0768291074

Recent Profile Visitors

1,421 profile views

Tafsbrott's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

94

Reputation

 1. Oj, vad förvånad jag är ? Att det inte är stor svensken.
 2. Enligt Girjas så sker det hela tiden. Turister som springer på renar i part och minut. ? Eller i det här fallet tvärt om. Det är hur svårt som helst att komma nära då en är ute i markerna. Lite intressant ändå. De tycker att fiskare och jägare stör. Men marken är fritt fram att trampa på. Bärplockare och naturfotografer mm ? Sedan kan man ju "råka "ha med ett spö i ryggsäcken då suget faller sig in ?
 3. Han vill vara ensam på planeten. Verkar ju hata de mesta ?
 4. "Hur fan kan man låta turister ta fan hit " Turister och snö borde utrotas enligt hövding Allas ?? Förstör för rennäringen. Antingen är han ett troll, eller inte frisk i skallen? Dock bra att kontot är öppet för allmän beskådan ???
 5. Är ju naturligtvis ingen direkt nyhet. Men för några kanske de är det. En lappgubbe (numera död) Berättade för några år sedan. "Jag har minst skjutit ett 20tal järvar" . Ok, då vet jag ?
 6. När vi ändå är inne på hövding Allas. "kontakta mig diskret" ?
 7. Många försvarar deras beteende. Är nästan det som är värst. Debattera är helt meningslöst. Du är rasist direkt. Sedan hakar andra på och backar upp. Iofs en väldigt bra taktik ?
 8. De går. Men brukar inte hända så mycket, tyvärr ? Går säkert att anmäla kontot. Men vette fan om de heller skulle vara värt. Oddsen att någon skulle idas kolla upp han är obefintlig. Då drar han väl en rasistanmälan tillbaks och sedan är cirkusen igång ?
 9. Till alla er som har Instagram. Ta gärna en titt på Lars Jon Allas konto. Förtal, samt hets mot allt å alla ? Rätt hårdkokta grejer. ?
 10. Ingenting förvånar mig längre. Med vettiga advokater hade inte Girjas haft en chans. De gratulerade ju lapparna efter målet var avslutat. Vilken advokat gör det? Om inte Talma vinner, så kommer någon annan by att göra det. Va så säker.
 11. Det kommer givetvis användas som prejudikat. Däremed inte sagt att det är likamed vinst för Talma.
 12. Underskatta inte ett prejudikat.
 13. Föga förvånande. Lars Jon Allas vädrar morgonluft. Hotar länsstyrelsen i Norrbotten att genast sluta med försäljningen av jakt och fiskekort. Annars väntar rättsliga påföljder. Matti Blind har nu en allierad. ?
×
×
 • Create New...