Jump to content

Denho486

Members
 • Content Count

  370
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Denho486 last won the day on July 12 2015

Denho486 had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Denho486

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/12/1989

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Piteå, Sweden

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  denho486@gmail.com
 • Telefon
  0702150163

Recent Profile Visitors

1,630 profile views
 1. Kompisen har idag en zephrus 15.1 fot spö i fibt skick dock utan original tub, kommer istället med en snyggt hemmagjord hardy tub. Han söker ett lite mindre kraftigt spö tänker 13.6-14 fot av likvärdig kvalite
 2. Söker nextcast salarfinder 40 8/9 klumpar skicka pm!
 3. Okey! Tusen tack för svar!
 4. Okey hur upplevde du den aktionen, kan du jämföra den med något annat top of the line spö ?
 5. Någon som provat Visions XO dh spön och kan ge ett utlåtande ?
 6. Hej. Är på jakt efter billigt spö eftersom jag ska till Norge i sommar. Har aldrig fiskat med tvåhandsspö tidigare och kommer nog inte att göra det igen så jag vill inte ge så mkt. Om du inte blir av med spöet så kan jag ge 2000kr för det. Hoppas du inte misstycker. Med vänlig hälsning Håkan

 7. Denho486

  Abmoälven

  Jag vill minnas att det är sveaskogs fiskekort där!
 8. Tycker inte det spelar någon roll om det är dyrt eller billigt spö 😮 ett fisekspö har väll i alla tider varit rakt är det inte rakt så är det något som är fel?
 9. Denho486

  Sage method 10150

  Någon som vill dela med sig av deras erfarenheter med method 15 fot? Har idag en cross s1 14 fot som är riktigt riktigt härlig att både fiska och kasta med men har börjat titta åt 15 fots hållet för att jag börjar tro att det är en lämpligare längd för större älvar. Har dykt upp ett erbjudande om byte men är väldigt osäker, är rädd att method kommer kännas för snabb och styv för mig.
 10. Slår ett slag för lundhags makke otroligt sköna och flexibla!
 11. Okey kanske beror på vilken backing man använder också, när jag googlar ser jag flera exempel på folk som använt Albright och grinner knut med framgång. Så det kanske inte spelar så stor roll.
 12. Okey jag gjorde en Albright med 10 varv som blev bra som jag provdrog allt jag orkade i och det höll i alla fall. Förhoppningsvis blir jag inte av med allt 😂
 13. Hur gjorde du för att fästa den i backingen då? Samma sak där perfection loop i båda ändar? Jag gjorde Albright knut och förstärkte med lim men har ingen aning om jag valde rätt knut där?
 14. Hej alla Någon som hunnit prova loops nya SDS system? Om jag har förstått det rätt ska det vara samma princip som Rio scandi versitip. Jag är extremt sugen på att beställa en SDS #7 till mitt loop spö. Den kommer med en flyt body och 3 utbytbara spetsar.
×
×
 • Create New...