Jump to content

Balzac

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Balzac

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/10/1975

Information

 • Bostadsort
  Borås

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mikaelandersson_48@hotmail.com
 • Telefon
  0720503703

Recent Profile Visitors

478 profile views
 1. Snowbee waldron, stort, tungt och maffigt.
 2. Jag var där i början av juni och den var i det närmaste snustorr. Det har ju inte regnat nämnvärt sedan dess så... Däremot höll Väsrerdalälven hyfsat med vatten men det var ju ett tag sedan.
 3. Volvo 740, stryktålig laståsna med plats för allt och alla. Gnisslar, slår och studsar men tar sig fram överallt
 4. Ett annat tips är att utforska närområdet riktigt j-vla ordentligt. Det finns i stort sett alltid nån liten bäck eller å som är fiskbar (givetvis löser man fiskekort). Sedan är det bara att hålla sig där de närmaste åren tills ungarna blivit lite större, gilla läget helt enkelt. Jag har kört den här taktiken de senaste sju åren och har nog fler fiskedagar än de flesta. Viktigt är att ge sambon tid till sina intressen så kommer det att löna sig även för dig, gammaldags kohandel.
 5. Ytterligare ett råd är att du inte behöver lägga allt för mycket pengar på grejerna. Det blir en hel del slitage på framförallt lina och spö då du kommer att märka att du ofta kommer att fastna i vegitation, rötter, stenar och allsköns annan natur. Dessutom behöver du sällan eller aldrig göra några längre kast. Dock kommer du snart att upptäcka hur fantastiskt roligt det är med detlite "mindre" fisket.
 6. Tänkte börja fiska uppåt Gingri nu till våren och sommaren. Är det någon därute som har några konkreta tips som är värda att tänka på. Tilläggas bör att jag knappt varit i området tidigare. Vänliga hälsningar Balzac
 7. Balzac

  Sämsholm

  Hej alla edgare! Är gräsänkling i helgen och tänkte åka till Sämsholm. Är det någon av er som prövat fisket där på senare tid? Tilläggas skall att undertecknad aldrig fiskat regnbåge i damm förut. Alla tips och idéer när det kommer till flugval etc mottages tacksamt.
 8. Jag kör på ett billigt stream-tec klass tre. Kostade mig sexhundra på Tradera, det är kanske inte världens fräckaste spö men det har klarat rejält med stryk genom åren ( buskfiske är ingen lek). Till detta kör jag en klass fyra Scierra.
 9. Så länge det inte gör ont att tjuvfiska kommer det bara att fortsätta. Det är ungefär som att snällt be jihadister lägga ner sina vapen.
 10. Balzac

  Json sländor

  CDC eller polygarn is da shit. Flugorna kanske inte är lika snygga men man slipper tvinn på tafsen och de fiskar lika bra som jsonflugorna.
 11. Varför går ni inte bara samman och patrullerar tillsammans. Vem står kvar om det dyker upp ett fotbollslag med ärrade och förbannade fiskerättsinnehavare. Är man bara är tillräckligt många (och tillräckligt elaka) skulle problemet vara över på ett par veckor och ni skulle få ha era vatten ifred.
 12. Jag kör ett 6, 6 fot skruttspö utan krussiduller ett längre spö skulle helt enkelt inte få plats. Det fungerar alldeles utmärkt när det inte går att lägga ut mer än ca tio meter lina och fisken inte väger mer än ett 1/2 kilo. Dessutom gör det inte så mycket om det tar litet stryk, slitaget på grejorna är betydligt högre vid buskfiske än vid vadning, buskar och annan bråte kräver sin tribut beträffande flugor, linor, tafsar och spöringar.
 13. Hej! Jag kör på ett Snowbee Waldron, vilket jag är mycket nöjd med.
×
×
 • Create New...