Jump to content

Lipripper

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Lipripper

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/13/1984

Information

 • Bostadsort
  Kalix

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ptr84@live.se
 • Telefon
  0734442247

Recent Profile Visitors

1,044 profile views
 1. underflugan heter jag på insta och där kan ni följa en färskings resa i flugfiske djungeln.
 2. Vision loikka med gummisula är lätta och höga och ger bra stöd för anklarna. Tycker att gummisulan ger mig ett bra grepp men har inte något att jämföra med då loikkan är den enda skon jag använt. Att dom är lätta och sköna gör ju långpromenaderna lite skönare.
 3. här är en karta och jag tror det är centralchaktet du menar för det var kristallklart vatten som i många andra brott där. http://kartor.eniro.se/m/4eoXv
 4. Hej Järndammen är inte ett klart vatten men där finns bågar. var där förra sommaren och fick 3st inom loppet av 30-40 min Det finns däremot massa brott som har klart vatten. Ett av dom ligger bredvid 13 brottet och där fanns det inplanterat. Vet bara att det finns stora borrar där nu. Vet inte helt säkert men tror att det är för dom som jobbar på kalkbruket om det nu fortfarande sätts i fisk.
 5. Det sunda förnuftet enligt mig skulle vara att skita i att använda flourcarbon nu när jag får veta att det är giftigt. Men samtidigt vet jag att det är dåligt för miljön att köra bil och jag gör det med gott samvete. Kan det vara för att samhället i någon grad tvingar mig att köra bil för att hinna med vardagen. Nu när jag är ledig så står bilen stilla för det finns inget att hinna till. jag skulle fråga mig om jag klarat mig utan flourcarbon tidigare, så klarar jag mig utan det nu. Det är ändå en hobby eller livsstil vi utövar så om man vill vara något så där miljömedveten kan jag låta
 6. Vanligt sunt förnuft är inte så vanligt.
 7. Fiske suget är väldigt påträngande nu så jag måste dra. Planen är att jag åker 29/5 till 1/6 och fiskar så mycket jag klarar av. Första tanken var att testa fjätälven men tar gärna emot tips på andra platser som är värt att besöka. Jag är nybörjare sen ett år tillbaka ska tilläggas. Harr & Öring och natur är målet. kör C&R all day every day.
 8. nu kom prylarna jag beställde för ungefär 45 dagar sedan. roligt att få paket
 9. Lipripper

  4

  Tack! den här bilden togs i Idre.
 10. det ser fint ut! så det blir definitivt en tripp dit snart men det kommer inte bli nå ofta med tanke på priset.
 11. därför det tar sådan tid. Beställde för två veckor sedan och prylarna har inte dykt upp än. *suck*
 12. Sörqvarnsforsens sportfiske ska provas i juni då jag går på min semester. Men 420:- känns sådär.
×
×
 • Create New...