Jump to content

Zyke

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Zyke

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Nacka

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

742 profile views
 1. Hur ska man tolka tystnaden i denna tråd, lagt utrustningen på hyllan för en tid eller helt sonika att det inte finns något att rapportera? Inser nu att ena alternativet liksom ger det det andra:) Blir att hålla handen med @Carlsson imorrn och nöta vidare på det nya året, ryktas om gofika så bara det är ju en anledning att masa sig ut.
 2. Snyggt @ÅLice, måste varit en förlösande känsla;) Själv startade jag nyårsafton med bompass som jag följde upp med ytterligare ett igår:) Men 2018, det måste vara mitt år, det har jag jobbat ihop till vid det här laget!!
 3. Då var man tillbaka efter århundradets jävligaste biltur;) Var inställd på att vägen skulle vara riktigt risig, men ordet "risig" har fått en ny innebörd, hade regnat som fan innan så var som man hade klusterbombat hela skiten. Nåväl, några timmar senare hittade jag en liten öppning i buskaget och kunde vada ut på ett stort sandbottenområde. Efter ett antal förbudsskyltar för bad pga alligatorerna stapplade man runt lite nervöst. Ett antal fiskar jag inte riktigt har koll på kom upp men bommade Bonefishen trots att jag såg två stim. Verkade nyfikna men inte en tendens till att
 4. Zyke

  Fästingar!

  Nu är det bara att köpa sån där kemdräkt, bra i vitt också, då ser man dom bättre! Skämt åsido, det där med underställ som jag kör med är inte så dum idé, då biter dom iaf inte fast.
 5. Måste säga att jag varit riktigt nöjd hittills, först upplevde jag dom som lite tunna och funderade på om dom skulle hålla ihop men den oron har visat sig obefogad. Den dagen dom här ska pensionera sig blir det att köpa likadana igen!
 6. Zyke

  Fästingar!

  Mkt bra tips! Jag har defintivit problem med fästingar, här bär dom dessutom ofta på Borrelia och andra härligheter. Framförallt på hösten som nu under oktober, fästingar krypandes på brallorna varje tur. Vadarna är ju inte alltid på om man har en bit att gå, och framförallt utan dom på har fästingarna en tendens att attackera:) Kommer ju från norr ursprungligen och fiskar en del uppåt med myggen som ständig följeslagare, men hur använder du Renons mot myggen, sprayar på kläderna eller? Antar att du undviker huden men det är ju allt som oftast händerna/ansikte som är utsatta.
 7. Zyke

  Fästingar!

  Vet du om den går att köpa på något smidigt sätt i Sverige eller är det beställa utomlands som gäller?
 8. Själv kör jag med Orvis Silver Sonic convertible, dom går ju att "rulla" ner till midjevadare, det finns väl fler vadare som har samma funktion, tycker personligen det fungerar alla tiders även om jag i 90% av fallen kör "normalläge".
 9. Zyke

  Fästingar!

  Som den landfiskare man är så borde jag inte vara ensam om att ha upplevt fanstyget fästingar!Hur gör ni andra, långkallingar på vårkanten i 15 plusgrader är ju inte jättecharmigt men det enda preventiva medlet jag har i arsenalen. Fiskar man som jag i Shlmsområdet så är det ju inte ovanligt med 10-20 fästingar på brallorna efter en tur, och i ärlighetens namn förtar det en del av upplevelsen, så tips mottages!
 10. Det vore ju jäkligt häftigt att stöta på! Ska försöka rapportera efter resan om jag fick någon framgång.
 11. Aha, se där..perfekt, det här kommer ju kunna vässa (och det behövs, tro mig) möjligheterna till framgång.
 12. Jo, jag har förstått att det är en jäkla risig väg dit, så går det att komma närmare Tulum vore det ju bra. Ska försöka få på nån local som kanske kan hjälpa mig på traven, jag antar att du haft med egen utrustning dit? Är lagunen efter Tulum beach den jag markerat i svart?
 13. Då bär det av mot Mexico om par veckor, ruggigt sugen på fiske ett par dagar, kommer vara på Yacatan, är det ner mot Punta Allen som gäller eller har ni andra tips?
 14. Lite OT då det kanske inte hör hemma under rapporter, men när man pratar om som i ditt inlägg "3-meterskurva" så antar jag att man avser där grundare partier snabbt går ner ca 3 meter, rätt eller fel? Stämmer detta kommer ju nästa fråga, är det endast via sjökort man kan se dessa områden, sitter ju själv som många andra på nätterna med febrilt scoutande på Eniro mm efter nya platser men det ger ju inte den här infon.
 15. Tycker Vision Slingpack är schysst, kolla in den.
×
×
 • Create New...