Jump to content

Sam

Members
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About Sam

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  samvisshagen@gmail.com
 • Telefon
  0706431809

Recent Profile Visitors

4,609 profile views
 1. Ingen som har en liggandes?
 2. Önskar köpa en Scientific Anglers Spey Lite Skagit 360 grain. Både flyt och intermediate är av intresse.
 3. Sam

  Sage Domain 10 Stealth

  Provar en vända till
 4. Sage Domain 10 Stealth (svart) säljes. Tycker personligen den balanserar 12-14 fot spö bra. Läs mer om rullen här: https://fishline.se/p/flugfiske/flugrullar-extraspolar/flugrullar/sage-domain-flugrulle-stealth-78.html Pris: 1900:- Kartong och kvitto finns, har tyvärr lagt bort neoprenfodralet.
 5. lassie

  Hej

  Jag har skaffat ett travel så jag har ett Loop S1 12 fot #7 som är använt cirka 10 dagar men nu bara står i garderoben.

  vad har du för priside?

   

  Lars

   

  1. Sam

   Sam

   Tack för erbjudandet, men tomten är på väg hit med ett :)

 6. Jaha, då är premiärturen med detta spö avklarat. Blev några harrar, och jag förstår vad många menar med att det är en härlig känsla i spöt. Tyvärr är det inte riktigt vad som passar mig och har därför bestämt mig för att låta det gå vidare till någon som kan uppskatta det. Har ingen aning om värdet men om någon är intresserad så får ni gärna höra av er så kommer vi säkert överens.
 7. Tack @Stefan** @M.Thors @Ixoye @Johan S @Sunray för att ni tagit er tid och delat med er av er kunskap i denna fråga. Har fått mer info än jag trodde vad möjligt om ett spö.
 8. Nej, hittar inget serienummer. Kan det vara så att byggsatserna såldes med amerikanska märkningen medans dom fabriksbyggda såldes som Scandinavian?
 9. Riktigt imponerande! (Både Bergqvist och din samling) Är dina spön märkta Scandinavia eller har någon av dom annan märkning?
 10. Intressant. Så Scandinavia och Signature är samma serie? Bergqvist måste gjort ett fantastiskt jobb med att få en amerikansk tillverkare att ändra namnet på en serie för skandinaviska marknaden. Men eftersom mitt spö är märkt som dom märktes i USA innebär det att det är importerat eller missar jag något?
 11. Det var ingen dålig gissning En av påsarna har denna etikett på sig:
 12. Det vore bra. Hittar mycket text om Powell spöna men inte många bilder. Såg den här gamla annonsen som dom tror är från ungefär 1987.
 13. Tack för info. Får prova att köpa en klass 4 lina till att börja med. Vart ser man att det är ett hemmabygge?
×
×
 • Create New...