Jump to content

Fjällbjörken

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  eliash97@me.com
 • Telefon
  00000

Recent Profile Visitors

743 profile views

Fjällbjörken's Achievements

Member

Member (2/5)

1

Reputation

 1. Hej! har en Hardy Marquise med en trasig bult(den som håller klick delarna). Finns det någon rullmakare man kan vända sig till eller är det reservdelar från Hardy som gäller? Tack på förhand!
 2. Hej, beställde lite grejer från ffm för någon vecka sedan. När jag fick hem paketet så hade dom packat i fel varor... När jag sedan försökt ta kontakt så har jag inte fått något svar... Någon mer som blivit dåligt bemött av denna sida?
 3. Fjällbjörken

  Vossler

  Tjena, någon som har någon erfarenhet vad gäller dessa tyska rullar?
 4. Tycker det är väldigt estetiskt med s-vev på ett splitcane! spöt lyfts fram på ett helt annat sätt
 5. Troutman, är det någon tullavgift när man beställer Zyz-rullarna på eBay? Någon annan kanske även kan svara på den frågan?:)
 6. Tack för svaren!:) ska kolla upp det ni tipsat om. Finns det några svensktillverkade runt 3000kr?
 7. Har precis byggt klart mitt första splitcane spö. Så nu har jag börjat leta efter en rulle till överkomligt pris. Snyggast är ju såklart en med s-vev men då stiger oxå priset! Finns det billigare varianter på dessa eller är det på sajter såsom Tradera och eBay man ska leta på?
 8. Okej får kolla efter ngn annat lack! Hur vet man på vilken sida av Klingan man ska binda på ringarna? Jag är så sjukt hobby haha
 9. Tack hörrni!!! Klingan ska vara behandlad men inte lackad. Har ett tvåkomponentslack, använder man samma till både klinga och tråden med samma?
 10. Tjenare! Ska bygga mitt första egna spö(färdigbyggd klinga) och har lite funderingar. #1 ska man lacka hela klingan eller bara trådlindningarna? #2 klarar man sig utan lackeringsmaskin? #3 hur vet man på vilket avstånd man ska montera öglorna(7') tacksam för svar
 11. Som titeln säger så är jag nyfiken om det finns några bra platser i Sörmland där man kan fiska ädelfisk med torrfluga? Tacksam för svar, Fjällbjörken.
 12. Tack för svaren:) lätt att rollkasta och andra kast i trånga utrymmen?
 13. Någon som har testat spöt och kan uttala sig om det?
 14. Just nu lutar det åt att jag köper en Trout LT men vad skulle ni säga är bäst till Farion, wf lr dt?
 15. Jag har fått samma uppfattning om Farion. Vad är det som skiljer mallard från SLX?
×
×
 • Create New...