Jump to content

Berra2323

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Berra2323

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Bollebygd

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bjorn.kallin@dxc.com
 • Telefon
  0768591893

Recent Profile Visitors

640 profile views
 1. Härligt tackar för feedbacken! Jag skall försöka byta till mig en tyngre lina.
 2. Hur gick det @Carlsson? Köpte ett GR50 11.1' 7/8 och en GL Compact Multitip SH 9/10 men känns väldigt lätt på spöt å får inte till kasten.
 3. Är det Supreme Foxhair - silvergrey du tänkte på?
 4. Tänkte ge mig i kast med att försöka börja binda tubflugor å tänkte försöka binda Frödins Silver & Silver. Någon som vet vart man kan hitta grått rävhår som passar till detta mönster?
 5. Samma här, lossar oftast bara med peangen när jag håller i tafsen. När jag behövde håven i sommras var den för lite... ;-)
 6. Berra2323

  Harrvatten i GBG

  Sydligaste vattnet av naturligt rödingbestånd trodde jag var Östranedsjön. De tog en fin röding där i sommras. Har precis köpt hus där å flyttar in den 1/9. Fast det blir nog lite små lurigt att flugfiska upp dom för sjön är visst 80 meter djup.
 7. Far min tog en fin öring förra året på 2,4 kg. Tog torrt på en E-12 med 0.16 tafs. Men det hör nog till ovanligeterna att stora öringar tar på torrt där. Harr fisket tycker jag är väldigt kul där och fiskens storlek är det inget fel på. Har tagit en del över kilot óch jag upplevde att snitt längden ökat sedan dom ändrat reglerna inför i år.
 8. Jag skulle nog satsat på lite riktat Öringfiske när man ändå är där. Var grymt kul att få känna på lite regäl muskel kraft och få lufta lite backing också. Tog denna öring på en 8 cm tub fluga, Sierra gorva av frödin.
 9. Det verkar vara ett grymt vatten att fånga så väl stor harr som stor öring. När vi var där så snackade de mycket om myr imitationer för harr fisket. Så jag hade nog inte åkt dit utan ett par torra å ett par stycken av P-A´s Atomic Stekel.
 10. Tjenare! Om jag dragit till Östersund så skulle jag stannat till och fiskat i kvissleströmmarna. Jag har varit där i 3 år i rad nu och det har varit bra fiske. Fin harr och chans på grymma öringar som vandrar uppåt. Har dock aldrig varit där så sent utan det har blivit veckan efter midsommar. Fisket har varit sämmre om vattnet stiger men grymt när det går tillbaka, så det kan vara värt att ringa och kolla av vatten nivåerna. Kolla in detta sidan: http://edgeforum.com/index.php?topic=35333...07288#msg407288 Ett ställe som jag upptäckte i år när vatten nivåerna höll sig kring 299.700 var nedan för 1:an och 2:an där det står Ockeströmmen på bilden. Där blev det ett stort grund flak som man kunde vandra långt ut på och nå strömmfåran. Skit fiske! /Björn
 11. Nopp, den sitter bara präntad på näthinnan tyvärr. Polarn stod på nacken nedanför med kameran och min droppade av vatten från en av flera dopp i älven.
 12. 0. Frödins Mikkile Blue 8 cm tub -- Tog en harr i år på 63 cm i vindelälven på den, så är min bästa nu. 1. E-12 2. Elk Hair Caddis 3. Klinkhammer 4. P-A´s Atomic Stekel (Fungerade kanon i år, men torrt är ändå torrt så därför 4:e platsen) 5. Haröra med guldskalle.
 13. Berra2323

  Rena?

  Tjenare Clabbe! Mycket fina bilder man längtar tillbaka måste ajg säga. Vet du om Holmbu Camping finns kvar? Millitären skulle väll förstöra älven vad jag hört. /Björn
 14. Tack för svaren det låter ju riktigt bra det här. Mer ös där uppe än det är i Borås på sommaren. /Björn
×
×
 • Create New...