Jump to content

suzyhector

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About suzyhector

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/15/1985

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Umeå

Recent Profile Visitors

749 profile views
 1. Kanske den eviga frågan men man talar ju ofta om en flugas längd, men tjockleken då? Tror ni fisken kan uppfatta en kortare men fetare fluga som typ lika stor som den långa och inte så tjockt dressade?
 2. suzyhector

  Städtips

  Dock inte den jag talade om..
 3. suzyhector

  Städtips

  Den såg intressant ut! Bra alternativ till Regal?? Någon som har provat regalkopian som flyfishflyfishing masters säljer för typ 800 som är tillverkat i europa?
 4. Testade precis, tycker att effekten blev tydligare och klarare än med flatbraid. Kommer köra mer och mer holografisk tinsel med superlim för styrkans skull känner jag! Supernajs material!
 5. Jag har testat ytterligare och jag kan bara konstatera att visst blir det lite lite tyngre att kasta kanin, men skillnaden är inte så stor tycker jag, jag underhandskastade enhands klass 7 med 7-9cm kaninzonkers, inga problem alls tycker jag!
 6. Jag funderar på hur den funkar som alternativ till flatbraid. Ganska billig, lägger man lite superlim under på tuben blir den ju itroligt stark och den verkar vara lätt att få tag på olika färger. Några tankar kring holografisk tinsel istället för flatbraid som kropp på laxflugor?
 7. Jag har fått havsöring på typ 20cm nylon på polyleader när jag inte orkat byta spetsen. Jag tror heller inte att färgen spelar någon roll.
 8. Jag har testat en del kanin på senaste, färdigskurna remsor, funkade förvånansvärt bra och de rör sig otroligt fint i vattnet tycker jag!
 9. Vad gillar ni för hår på era zonkers? Jag har testat allt från american opossum till shadowfox, olika rävtyper och kaninremsor. Fördelen med kaninremsor har jag funnit är att de är rör sig otroligt fint i vattnet tycker jag. Någon mer som gillar kaninshår till zonkertuber?
 10. Tänkte göra en galen grej och enbart köra zonkertuber i olika storlekar och mönster någon säsong.
 11. Hur och när fiskar ni era zonkertuber i jämförelse med vanliga hårvingade tuber? Vad ser ni för för och nackdelar med de olika typerna av flugor vid olika tillfällen?
 12. Johan! Jag har en liten dubbingask som du kan få gratis av mig. Har slutat använda den!
 13. Vad jag har förstått så är det väl snarare metoden som är maskfiske? Typ låta den sjunka tills den kommer fram till laxen och lyfta den precis framför näsan på den. Men jag kan ju ha fel.
 14. Fast där står bara skinnstorleken, inte hårlängden tyvärr!
 15. Någon som har koll på hårlängden ungefär? Ska skära ut zonkerremsor av den tänkte jag om det är lämplig hårlängd.
×
×
 • Create New...