Hoppa till innehåll

Foam

Members
  • Antal inlägg

    561
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    4

Foam last won the day on November 27 2022

Foam had the most liked content!

Information

  • Bostadsort
    Kristianstad

Senaste Profil Besökare

2 802 profilvisningar

Foam's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

189

Gemenskaps Rykte

  1. Foam

    GL Haze 46

    Säljer en Guideline Haze 46 rulle i bra skick. Medföljer backing samt en Rio Perception intouch WF4F och rullfodral. Ett litet märke finns på gaveln (se bild) annars fin. Vänstervevad. 950kr, frakt tillkommer.
  2. Tack för tipset, klapp en favorit (perception (intouch)) klass 4 samt lite tafsmaterial. Hoppas linan är en av de krullfria. Rena lotteriet med den low stretch kärnan.
  3. Blir det några till mig denna vinter Ismo?? 😘
  4. Vad jag kan se i Barrys artikel så har han märkta plastaskar och plast backar i olika storlekar för olika material. Han har dedikerad förvaring för krokar och även mindre magnetaskar för detsamma. Zip-lock påsar tipsar han också om och trådförvaring likaså. Barry är ett bindningsproffs och har (sjukt mycket) grejorna i ett rum i hyllor och dylikt. Detta betyder dock inte att man kan ta Barrys tips för en normalmängd bindningsgrejor och förvara tex i en garderob. Såååå egentligen mynnar det ut i vad du själv ungefär tipsar om. Det är bara din gympapåse som saknas.
  5. Kolla här, bättre blir det inte. https://thefeatherbender.com/fly-tying-materials-organization-storage/
  6. Foam

    Regn

    Hmmm, tror du inte det har mer med tempen att göra i höst/vinter än massivt regn under sommaren? Eller missar jag något??
  7. Foam

    Regn

    Bild från Hemsila idag som jag fick till mig. Puuuhhh...
  8. Ok tack. Hur är känslan- är de bylsiga?
  9. Kan du utveckla dina positiva tankar lite tack?
  10. Stefan har väl fångat en och annan bit tycker jag mig minnas ha sett på fejjan- någon skrev att det kläckte mycket däruppe. Jag hade åkt om det inte blir katastrofväder.
  11. Vitt ja det var ovanligt- aldrig sett. Glasfiber tror jag då inte, det står boron på klingan.
  12. De blåses omöjligen upp utan det är tyget som tjatar till och sträcks på röven- baksidan. Vadarbältet hindrar en del luft att sippra ut vid midjan och luften samlar/omfördelar sig till andra ställen vilket ger påsar med luft här och där.
×
×
  • Skapa ny...