Jump to content

Foam

Members
 • Posts

  547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Foam last won the day on November 27 2022

Foam had the most liked content!

Information

 • Bostadsort
  Kristianstad

Recent Profile Visitors

2,412 profile views

Foam's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

182

Reputation

 1. Stefan har väl fångat en och annan bit tycker jag mig minnas ha sett på fejjan- någon skrev att det kläckte mycket däruppe. Jag hade åkt om det inte blir katastrofväder.
 2. Vitt ja det var ovanligt- aldrig sett. Glasfiber tror jag då inte, det står boron på klingan.
 3. De blåses omöjligen upp utan det är tyget som tjatar till och sträcks på röven- baksidan. Vadarbältet hindrar en del luft att sippra ut vid midjan och luften samlar/omfördelar sig till andra ställen vilket ger påsar med luft här och där.
 4. Hareline Ice Dub Peacock och även Peacock Black är kanonfina.
 5. Låter härligt. Är det vild fisk eller blandat?
 6. Rio Dart är en liknande lina som Viben. Lättkastad och långkastande. Många gillar den. Det är Mattias Drugge som är pappa till den btw.
 7. Intressant, du kan väl berätta lite om fisket där. Alltid bra att vidga sina vyer lite. Du verkar ju gilla fisket där eftersom du återvänder.
 8. Fiskat en del med Trout #5. Lång klump kan man lugnt säga. Hade den på Balkan en sväng oxå, och det går utmärkt att kasta tungstensnymfer med lång tafs med den. Lättare streamers funkar nog oxå. Har en Infinity #4 oxå, även den rätt lång klump. Den är mer kraftfull eller allround om man vill. Går bra att presentera torrt med den oxå med lite längre tafs om det skulle behövas. Trout är kanske rätt.
 9. Pratar vi klass 4 eller 6?
 10. Så kan det kanske vara men i detta fallet stavas Japan likadant på finska. Givetvis med det obligatoriska i:et på slutet- Japani. Så var B kommer in är obegripligt (nåja 😎).
 11. Haha ja jösses, chef/bas sa du? Men där finns kanske nån liten japan som sitter och snidar Rotenon-puppor för glatta livet/ Får kanske köpa av honom… 😉
 12. Ja haha, det får bli en annan resa.
 13. Blir en tur till Japan om någon månad. Gillar C&F, Tiemco. Någon som har tips på flugfiskerelaterade produkter att kolla på och kanske köpa? Tänker att man kanske kan hitta spön, rullar och annan utrustning som inte finns i Europa som är kul och/eller något som är förmånligare där.
 14. Medium fast till fast är det absolut vanligaste idag.
 15. Foam

  Adam & Eva

  Tror inte du ska ta det så heligt allvarligt Ismo. Hela skiten är påhittad precis som Pippi Långstrump.
×
×
 • Create New...