Jump to content

Trout_Madness

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Kungälv

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

105 profile views

Trout_Madness's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

0

Reputation

 1. När vaken är försiktiga och dom nästan bara rullar i ytan så brukar de ta nymfer/puppor precis under eller i ytfilmen. Det man kan testa är att du kör med en elk hair caddis och binder på en nymf ellerpuppa under som hänger strax under flugan. Anserman att det ärfusk eller om man fiskar i sjöar därman inte får ha mer än en fluga på tafsen så fiska hem en nymf sakta strax under ytan. Inte säkert det är rätt metod för just det scenariot du va med om men det harfunkat för mig ibland när man står och kliar sig i huvudet och undrar vad man gjort för fel. Vill man bara köra tort så kan en liten F-fly stl 16 funka bra.
 2. Av verkligheten att dömma så verkar det som att det är mycket i den texten som inte stämmer.
 3. Får bli att göranågot liknande. Ligger spötuber överallt här hemma.
 4. Ja och inte bara där utan i även de som ser på från kommuner som låter bolagen hålla på. "För att kompensera för den påverkan som vattenkraften har på Säveån, står Lerum Energi för löpande underhåll av befintlig fiskväg i Hedefors. Fiskvägen handlar inte endast om den engångsinvestering om 43 miljoner som gjorts utan kräver löpande underhåll. Våren 2021 har Lerum Energi utfört och bekostat ett arbete i den naturliga delen av fiskomlöpet." Sen går man och torrlägger stora delar av ån. Känns ju lite som onödigt jobb. Jag ska inte påstå att jag är fullt insatt men jag tycker ändå det känns som det osar oärlighet och endast siktet inställt att få så mycket el ut av ån som det bara går. https://www.lerumenergi.se/Klimat-_-Miljo/Vart-miljoarbete
 5. Tack för svar 😀 Jag har själv använt 9 fot tafs 5x men ibland är det svårt att räta ut den i trånga situationer.
 6. Det är helt sjukt. Det är ett tecken på enorm inkompetens och total avsaknad av någon som helst verklighetsuppfattning. ”Det stämmer att det finns en dom, men den är inte för lax utan för öring". Finns fortfarande ingen vandringsväg ens för öringen.
 7. Det är sjukt att energibolagen får göra så. Det finns inte det minsta förståelse från deras sida. Nu är jag dåligt insatt hur just Lerums energi hanterar dom frågorna men med tanke på det du säger så verkar även deras förståelse vara obefintlig. Bedrövligt!
 8. Undrar lite vad de som har kört länge och är erfarna fiskare i små bäckar efter öring vad ni använder för längd och diameter på tafsen när ni fiskar efter bäcköring. Kommer köra med ett klass 2 8,6 fot. MVH Patrik
×
×
 • Create New...