Jump to content

Pruppen

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Pruppen

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Dalarna

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christer.alvetoft@live.se
 • Telefon
  00000000000

Recent Profile Visitors

926 profile views
 1. En sjunklina DI8 eller DI9 från Airflo https://www.airflofishing.com/buy.cfm/fly-lines/airflo-sixth-sense-sinking-fly-fishing-line/75/no /55161 så kommer du snabbt ner till botten.
 2. Pruppen

  NÁM flugspö

  Det ska bli intressant. Pricis som Salmonmike beskriver aktionen är det den jag alltid velat ha. Var finns det spön så man kan skapa sig en uppfattning av dom. https://www.namproducts.com/collections/double-hand
 3. Har till slut hittat sidan. https://www.namproducts.com/collections/double-hand/products/133-8-4-pcs
 4. Jag bodde tidigare på Vestlandet i Norge. När jag köpte årskort som täckte 4 kortområden blev jag tillsagd att kasta fisken på land om jag inte tänkte ta hem den. Att döda fisk eller inte har mer med tillgången att göra och om man vill äta fångsten eller inte. Så är det då för mig.
 5. Jaha! Stora ord och mycket skryt, var är spöna? Verkar mest vara en dröm http://fliphtml5.com/klbk/fqkf eller? http://www.tackleguru.com/carpfishingvideos/tackle-footage/guru-aventus-rod-range-revealed?offset=0
 6. Pruppen

  Hardy Demon Switch

  Köpte ett i klass 5/6 och 11 fot. På spöt står det rekommenderad linvikt 390grain "25gram" - 430grain "28gram". Efter att endast sviktat på spöt och jämfört det med Winston BIIx #7 och 11 fot så verkar det vara i samma klass. Att spöt ska klara av 28 gram verkar inte troligt. Jag tror mer på 18-22gram på Scandiklumpar, men det visar sig när det väl är provat.
 7. Jag har blivit så dåligt bemött av dom så jag handlar inte där något mer. Det finns andra som sköter sig, handla där istället.
 8. Pruppen

  Hardy Demon Switch

  Finns det någon som fiskar med Hardy Demon och kan ge lite info om spöna och linvikten som ni fiskar med.
 9. Pruppen

  maxcatch

  Har du en länk till sidan?
 10. Pruppen

  NAUTILUS X

  Det är positivt att de sänder reservdelar. Verkar som att det kan vara ett bra köp ändå. XL och XL Max väger endast 133 gram vilket är lite mot andra rullar i samma storlek.
 11. Pruppen

  NAUTILUS X

  Det är synd att servicen inte är bättre än så. Verkar annars vara fina rullar i lättviktsformat. Vilken modell var det som gängorna pajade på?
 12. Pruppen

  NAUTILUS X

  Finns det någon som har erfarenhet av dessa rullar: XL och XL Max. Är de bra eller inte?
 13. Pruppen

  Winston TH B3

  Det är bara att shoppa! 💰
 14. Pruppen

  Winston TH B3

  Det blev en Winston B3, 14 fot, klass 8. Den liknar G.Loomis Stinger GLX RR 15 fot som jag haft tidigare i aktionen så jag är riktigt nöjd med det. Spöt gillar flyt på 32-33 gram och sjunklinor på 30-31 gram. Det är ett spö som lyfter linan bra p.g.a. att spöt inte är toppsvagt. När man drar på så märks det att det är Boron i underdelen, jädrar vad det accelererar. Att det skulle ta 30 år att hitta rätt 14 fotare. Så nu är det bara att byta ut resten av spöna mot Winston. 😀
 15. Intresserad av något byte mot Winston LT? Mvh

  1. Schultz

   Schultz

   Har väldigt mycket olika flugfiske prylar så vet du!!

  2. Pruppen

   Pruppen

   Hej!

   Nej jag är inte intesserad av något byte, men om du har en Hardy Ultralite FWDD 4000 så kanske.

×
×
 • Create New...