Jump to content

Morgan

Members
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Morgan last won the day on February 7

Morgan had the most liked content!

Community Reputation

146 Excellent

About Morgan

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Dalarna
 • Intressen
  ja

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  morgan.sjolin@gmail.com
 • Skype
 • Telefon
  0761411481

Recent Profile Visitors

1,729 profile views
 1. Morgan

  KaninSkinn!

  Kan du inte göra zonkers utav en sån här en? https://sv.wikipedia.org/wiki/Lämlar#/media/Fil:Tunturisopuli_Lemmus_Lemmus.jpg Å sen döpa dom efter det där blåhåriga trollet som heter Plupp så det blir ismopluppor? SNÄLLA!
 2. Morgan

  KaninSkinn!

  dom säljer skinn oxo
 3. Morgan

  KaninSkinn!

  http://www.stjarnhov-kanin.se/Produkter/index.html Men prov dn här du.
 4. När jag tittar på nattsländor som sitter på ytan så går vingarna (alltid) helt tätt ihop efter bakkroppen och dom ligger helt tätt mot densamma, så siluetten från fiskperspektiv borde kanske inte vara så där hjärtformad utan snarare ihopklistrad bakom kroppen. Eller?
 5. Äger själv ett par vision scout vadare med på tok för stora neoprensockar påsydda. Det enda jag gör är att jag öppnar vadarskorna så mycket det går när jag tar på mig dom och drar fram sockorna på foten innan jag trär på skorna, sen glider ju sockan bakåt när skon dras på, jag juckar (ja! det heter så.) sen lite fram å tillbaks med foten innan jag knyter skorna, och sen tänker jag inte mer på det. Men man skall vara rädd om sina fötter, trånga vadarskor gillar inte mina. Hellre för stora skor å en extra socka än för små.
 6. https://vattenwebb.smhi.se/hydronu/
 7. När jag besöker ett flugfiskevatten där många andra gjort detsamma, så är det väl snarare regel än undantag vid torrflugefiske , att det krävs kast som når längre ut än vad dom som stått där innan kastade.
 8. Har ett 4-mans ståhöjd. Hade uppe det två veckor i fjol och det åker med som förstaval i år. Det verkar helt ok, i alla fall för att slå upp jämte bilen. Det var några droppar vatten inne i absiden en morgon efter regn så sömmarna blir i alla fall impregnerade. helt torrt i sovdelen dock. Tänker man; kvalitet för pengarna så ger jag urberg högt betyg. Rea var det oxo.
 9. Här är nog han som bö,ögd spö,e.
 10. Myggsäkra strumpor har jag saknat många ggr ,det kliar ju värst där dom biter mig runt fotknölarna. Vadarbyxorna är myggsäkra men dom kan man ju inte ha på jämt.
 11. En St croix legend underdel med en topp från ett fenwick spö minns inte modell men med 12cm vulkaniseringstejp på baksidan mellan första och andra spöringen på toppdelen sett underifrån, vart en sån där combo med perplexaktion.
 12. år 2000 Jag och en kompis hade ängnat en längre tid åt att kora århundradets vin, medelst prov och prat i kvadrat ni vet. Framme i finalen, tre flaskor kvar alla på bordet många glas etc det skulle avgöras. Då kommer hans flickvän in (grannar) tar ett glas och slår i en rejäl skvätt av alla tre sorterna i samma glas ,dricker en stor klunk ,ställer ner glaset, tar en näve chips å går ,säger bara en sak -gott vin! Lite störda samlar vi i hop oss igen . jorå vinnaren var i glaset med läppstiftet .
 13. Det rinner en å norr om bergfors helt nära vägen, prova den för harr.
 14. Jaja jag försökte hjälpa dig hitta billiga bra jackor, missförstod det där med vill inte köpa fler dyra jackor. Du vill bara köpa EN dyr jacka.
 15. Jag har haft den i stormregn å allt möjligt skitväder (älskar skitväder),kan inte minnas att det regnat in. geoffen altså. Men skall du sporta dig svettig i jackan blir du ju blöt innifrån. skall du svettas mycket så: https://www.outdoorexperten.se/p-29925-norrna-fjor-dri1-jacket.aspx
×
×
 • Create New...