Jump to content

Morgan

Members
 • Posts

  501
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Morgan last won the day on February 14

Morgan had the most liked content!

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Dalarna
 • Intressen
  ja

Kontakta medlemmen

 • Skype

Recent Profile Visitors

3,044 profile views

Morgan's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

200

Reputation

 1. Jag ryser av obehag när jag tänk er på slingpacken som jag tvingade mig att använda i flera år.
 2. https://shop.fritidvildmark.se/product.html/forward-nylonlina-brun-0405mm-123kg?gclid=Cj0KCQjwn9CgBhDjARIsAD15h0CxA_qmNeeTvKtnZvVIzISz50M_n8oKc-g62-k-pXqsaSCpL_J5I_waArrHEALw_wcB
 3. Vadarbyxorna och skorna som jag köpte till min sambo.
 4. Här har jag helt klart gått för långt! Men när jag förstorar bilden på min mobil så ser jag flera ufo'n.
 5. Jag upplevde att foampuppor kan vara för lätta / flyta för bra. Gjorde av olika foamtyper och cylindrar, hade riktigt mycket fisk upp som försökte ta dom,men få som jag lyckades kroka. Procenten bomhugg blev betydligt lägre med balsapuppor som flöt djupare. Jag kom fram till att det var svårare för fisken att få in den lättare foampuppan i munnen, flugan for iväg för lätt när fisken bröt ytan så den blev bortpuffad istället.
 6. Tror att ebay är rätt. Ser ut att vara ett deluxe städ som du har, ari gjorde inte så många. Synd på lådan. Läste på nåt forum att han släppte 24 st av dom där.
 7. Komplett med lådan och allt så kan du nog håva in över 10 laxar.
 8. Morgan

  Val av krok?

  Det var nog när krokarna allt mer såldes i 25 pack. Fanns ju nästan bara i 100 pack fram tills,,, tidigt 90 tal?
 9. https://www.ullaredlantman.se/regnklader/regnjackor/regnjacka-blaklader-4322-morkgrasvart.html Inte Westin,men bra pris på Blåkläder as. Dom har byxorna också.
 10. Nu har jag börjat fundera på om jag skall hyra en stuga med älvtomt, och bjuda in till spö å lintest medelst fiske etc. - Ett tag med vad du har så testar vi tema,,.
 11. Jag har inga dt-linor att jämföra med. Hade förhoppningar om att slippa köpa på mig en drös sådana. Till skillnad från dig "AdA" så började jag mitt flugfiske med dt-lina och glasfiber,tror inte det fanns vare sig wf-linor eller kolfiberspön när jag började. Inte i "mina" butiker i alla fall. Minns att jag hade svårt att komma överens med wf-linorna när dom kom,men eftersom det var det nya superdupret så körde jag bara vidare med dom.
 12. Dom bästa kombinationerna i min Wf "LawnBooShoutout" : Leif Persson 8' #5. (tapering okänd) + Cortland 444 sylk wf5. Ulf lövdahl 8'#5, tapering Mentor + Orvis Hydros super fine wf6. Leif Persson 7'3" #4 tapering Garrison 204e + Rio trout LT wf5.
 13. Har gjort samma sak,testat ut linor på mina fyra bambuspön enbart wf dock. Tänkte bli bambugubbfiskare nu. Dom verkar ju vara lite utav personligheter dom där Spöna, det märks när linan passar och när den inte gör det, på ett tydligare sätt än med kolfibern. Hittade sweet spoten på ett av dom,och, vips!så var hela linan ute. Samma lina på tvillingspöt- nä det gick inte få till nåt wow. Men några linor senare hittade jag en som passade där också. Kul när man hittar rätt .Jag upplever att det går att kasta skall vi säga nästan hela linan med mina 8 fot klass 5,ja åtminstone det ena. Ganska mycket kortare med min 7'3" #4 som kanske inte fått rätt lina än. Har en liten 5"8' #4 som också går i skolan.
 14. Morgan

  "Poesi"

  Vid frostigt daggat spindelnät ögon av fasetter vakar. Galen spindel väver vackrast nät, men praktisk nytta väven saknar. Inga flugor fastnar i, en höstnattssymfoni.
 15. Fick hem några tafsar från USA idag och dom känns som bra. Kostade mig 500kr för 6 st ikl Porto.
×
×
 • Create New...