Jump to content

Morgan

Members
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Morgan last won the day on February 7 2019

Morgan had the most liked content!

Community Reputation

152 Excellent

About Morgan

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Dalarna
 • Intressen
  ja

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  morgan.sjolin@gmail.com
 • Skype
 • Telefon
  0761411481

Recent Profile Visitors

1,983 profile views
 1. Då jag har glasögon till vardags och behöver dom i mina styrkor så köper jag mina polariserande slipade på favoptik, å dom funkar bra. Typ 1300 kr.
 2. Jag har när jag frågat fått svaret att dom föredrar den mer höglänta terrängen i Sverige jämfört med det finska myrlandskapet.
 3. I Norge har dom ju extra godisskatt!
 4. Jag har sett nyligen på tradera annons(er) med flugbindingsmatrial, där JC -nacke finns med på bild,annonser som försvinner (tas bort) ganska snabbt. Så förmodligen blir annonsörer upplysta om att det finns försäljningsrestiktioner. En JC-fjäder är ju lätt att känna igen.
 5. Kolla på Ebay. Sök på typ: fly rod Grip full Wells.
 6. Ismo's gamla"skittält" ligger också i min garderob.
 7. Jag har ett Nallo2 i garderoben. Kommer förmodligen aldrig mer att använda det.(suck). Uppsatt fyra gånger, max 20 nätter i det. Kan det va nåt?
 8. Laddade ner en stegräknare i telefonen i natt, har tagit 13189 steg hitintills idag.
 9. Kanske en chat-ruta skulle kunna mildra det problemet. (chat app!)
 10. Hoppas på det bästa men förbereda sig för det värsta. Hm? - Kanske borde köpa Grönland...
 11. Borde inte Korkers ha fått fram sulor med propeller bakom hälkappan vid det här laget? Eller modifiera nåt sånt här? http://www.apexglobal.eu/patriot3/jetboots/
 12. Jag har ett par halkbråddar i fickan, sånadär billiga gummitjosan som man bara trär över filtsulan, hep.
 13. Jag har köpt några olika tafsar från england som jag trodde skulle vara lika som furledbyhand´s .Men det var dom inte. Så det verkar vara skillnad på polyester och polyester.
 14. Nu vill jag nog tillföra i debatten ytterligare ett begrepp och jag väljer att kalla det "swing rate" eller kanske ännu hellre "preferred swingrate" och med det vill jag mena själva intensiviteten/intensiteten i viftandet av spöt. Själv så begagnar jag mig utav både sk,snabba som långsamma spön och då också med förmodat olika swingweight. Det bliver ju till att anpassa rate´n efter weight én då, när man skiftar spö eller linvikt för den delen. Själv så har jag ganska lätt för att anpassa mig till olika spöegenskaper, ja jag tycker nog rent utav om att vara flexibel i mitt kastande, men visst; visst har jag en preferred swingrate , något åt det stoiska hållet.
 15. Det dyker upp på tradera då å då nån som säljer ringar å handtag. Skall du bara ha till nåt enstaka spö och inte vill återanvända ett befintligt handtag så : kanske https://www.hilevel.se/en/rod-building/cork-and-foam/cork-rings/ duger.
×
×
 • Create New...