Jump to content

Line-speed

Members
 • Content Count

  466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Line-speed last won the day on August 22

Line-speed had the most liked content!

Community Reputation

127 Excellent

About Line-speed

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/08/1976

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  NordNorge Finnmark
 • Intressen
  Fiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  malte-jr@hotmail.com
 • Telefon
  ++++++++++

Recent Profile Visitors

1,999 profile views
 1. Ja de vill jag oxå få reda på.... Helst i mitten av klumpen..
 2. Håller helt klart med om att helios 3 spöna e helt fantastiska... Man går som rätt o slätt in i en kraftig psykos, de måste nog kanske va en rättvis liknelse.. Känslan e typ att man föds på nytt "in i spöt" o en helt ny värld...
 3. Har vart o utforska nya fiskevatten idag.. Blev 2,5mil promenix 💪
 4. En duktig förare kan ju köra hyfsat fort me vilken bil som helst jämfört med en vanlig Svensson.. Allt kan kompenseras till en viss gräns med skicklighet o talang men de räcker inte ända fram men de funkar.. Tar man till hjälp bra utrustning så blir de världsmästare av de hela.. Kimmi Räikkönen hade aldrig blivit världsmästare utan Mercedes o inte Mercedes utan Räikkönen.. Så enkelt är de.. Du kan ju aldrig få en fluglina fungera optimalt el kanske ens bra utan en bra kastare..
 5. Håller ej med! De där kan man vrida och vända på hur mkt som helst.. Har du dåligt spö så kan inte ens en bra lina fungera ens tillfredsställande. Har du ett bra spö med känsla så kan du till å med få ett snöre att kasta någorlunda bra. Annars skulle inte soffarods kunna användas till träning. Allt hänger ihop till en viss del så att de funger dåligt eller få till de "bra",även till att de fungerar optimalt och där hjälper en riktigt bra fluglina o ett bra spö..
 6. Blev väldigt sen kvällsfiske igår...Kom ut när de nästan va mörkt o sen blev bara kalkon av allt.. Kasta ca 40min på ett ställe o fick 2st kilos öringar men de blåste drygt mkt....tänkte byta plats o hamna i en djungel av snår o gropar ner till helvetet.. Tappa tålamodet helt,försökte se med lilla pannlampan vars djungeln tar slut men såg ca15m... Snurra runt i de där säkert 25min o kom äntligen ut ur skiten... Hhmm....vilker håll är bilen 🤔 Lyckligtvis tittade jag bakåt på vägen mot fjällvatten o visste att grusvägen går neråt i en dal... Så de va bara o traska mot den ena svarta dals-siluetten av dom två alternativ som fans..
 7. Nä men shit.. Jag har aldrig smörjt mina gummistövlar när jag hade ett par för 25år sedan... Höll flera år men har uteslutande använt skalkängor sen dess
 8. Jag kastar 40m även me min tenkara
 9. Gäller de tvåhandsfiske så är viktigaste att man kan göra dom där 50m kasten..
 10. Va inte orolig nu....allt löser sig
 11. Jag tror dom lägger ut markeringar ut i sjön så man vet att man kastar minst 40m
 12. De är faktiskt en viss hemlig teknik o manövrera flugan 45m ut... De är få som behärskar den. May the Force be with you. 🤘 Man kanske kan säga.... May the fourthy-five be with you.
×
×
 • Create New...