Jump to content

SA

Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

SA last won the day on September 21 2019

SA had the most liked content!

Community Reputation

58 Excellent

About SA

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå
 • Intressen
  Sportfiske och fotografering

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  sa99@spray.se
 • Telefon
  076-1052970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SA

  Ismopuppa

  Fint kanske ses inte idag
 2. SA

  Ismopuppa

  vem är Ismo egentligen
 3. SA

  Sälja Djungeltupp?

  Svåra beslut här. Sälja eller kasta bort. Sälj här så kommer det iallafall till glädje för någon. Bättre bränna falukorv än djungeltupp...
 4. SA

  Sälja Djungeltupp?

  Har sett ganska många djungeltuppnackar på tradera genom åren som blev sålda, men inte nyligen. Har själv en mycket fin nacke från slutet av 80-talet knappt plockad alls. Finns väl betydligt värre exempel som handeln med elfenben, som fortfarande pågår då ett par stora betar är värda många miljoner. Rätt sjukt!
 5. SA

  Naturrutan

  Rolf Smedman och SvenErik Lodh med all respekt vila i fiskefrid
 6. Flyget är trenden att klaga på men faktum är att socialmedia och aiprylar med alla växande megaservers drar snart om flyget i klimatpåverkan med koldioxidutsläpp.
 7. Med bra anpassad bakterieflora i tarmarna kan man dricka i stort sett allt vatten i norrbotten. Är väl sämre ju längre söderut man kommer? Menar det är inte nedsmutsat från mänsklig giftaktivitet.Humus- och glaciärer grumlar vatten. Sånt kan vi anpassa oss till.
 8. Björkmaskens härjningar i Arjeplogsfjällen. Dom har ju vart lite överallt i fjällen för ett x antal år sedan och föryngrat fjällbjörksbeståndet. Istället för skogsbrand, surbjörk brinner dåligt.
 9. SA

  Tipsa om Switch-spö

  Finns på fiske.se Greys Toreon 11´1 fot för endast 2500kr, enhandsklassade som Guideline. Säkert tillverkade i samma fabrik. Made in china en sticker helt ärligt som med Vision, men Guideline har en policy att dölja det. https://www.troutandsalmon.com/tackle-blog/greys-gr60-rod-review
 10. expeed venus 2ul väger bara dryga två kilo med 20denier ytterdyk. Har själv ett venus extreme 2mans med 40denier ytterduk som väger strax över 3kilo. Mycket rymligt efter vikt, god komfort och hög säkerhet men inget för everest. Har numera flera tält bland annat ett Hilleberg Nammatj 3gt som håller högsta kvalite men dom har inga riktigt ultralätta tält av en orsak, säkerhet. Att tänka på är att tunna ytterdukar i ripstopnylon får ett stort häng när det regnar. Sen livslängden blir kortare och solen värmer mer på morgonen. Tältpinnar bågar och linor väger vilket finnes olika val av fabrikanten.
 11. Införskaffade nyligen ett par korkers filtsulor med dubb, då jag drattat på ändan på land. Visst tanken fanns där att man kanske skadar naturen lite. Men vad fan, kan dom köra forsbåt med en propeller som ofta stöter i stenar!!
 12. SA

  Kola 2020

  Lite för dyrt för endast en vecka. Två veckor och samma pris eller kanske betala lite mer och jag är intresserad. Gillar inte fiskestress helt enkelt. Fiske är avkoppling och vädrets makter kan ställa till det. Och en del fisketid brukar gå till fotografering för min del. Sen att hygienen blir sämre på 2veckor i fält är ett sekundärt problem med trevliga iskalla bad!
 13. Och fjärrutlösare stativ, ganska besvärligt att få hem hyfsade bilder! När man på äldre dar lärt sig gilla ensamhet/ frihet är det värt besväret.
 14. Ungefär samma med min morsa och lungcancer. Metastacer som sprider sig Själv har bara knäproblem, fy fan!
×
×
 • Create New...