Jump to content

SA

Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

SA last won the day on July 10 2017

SA had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About SA

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå
 • Intressen
  Sportfiske och fotografering

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  sa99@spray.se
 • Telefon
  076-1052970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sandåslandet och Tavvavuoma. Palsar vi minns med en Labrador . Palsarna sjunker ihop en efter en och denna medflera är numera en platt myr.My old Lab Jack. Love him still!
 2. Du ar en utmärkt skribent! Var nog ganska packad där igen så ni får ursäkta! Händer lite för ofta är jag rädd!
 3. Värre är det med kamerautrustning. Köpte en begad Nikon D3 för ett par tre år sedan, var knappt använd och som ny för 8tusen. Stryktålig, vädertålig, ergonomisk och supersnabb kamera. 12mp räcker för mig mer än väl. Även till landskapsfoto duger det gott, då jag inte har för vana att göra meterförstoringar och stå på en halvmeters håll och detaljgranska bilderna. Eller ens beskära hårt då jag är gammal dia-fotograf som lärt mig den hårda vägen att komponera bilden bra innan jag trycker av! Men ska man följa utvecklingen så är mer och snabbare alltid bättre. Och en bakåtsträvare vad är det? En miljömedveten idiot eller? Mycket annorlunda men ändå kanske lite samma med flugfiskeutrustning. Handlar inte om samma pengar och hypersnabb digital utveckling men men.
 4. Jamen vad är ädelt när man ser på fiskeindustrin hur dom behandlar fångsten!!! Fisk som plågas tills dom dör bara för att bli föda till människor på en överbefolkad och överfiskad planet. Sila mygg och svälja kameler liksom!?
 5. SA

  Släng era gamla spön?

  Fan vad nördiga människor det finns som tur är!
 6. SA

  Flugor för fjäll

  Cul de Canard enkla flugor,tunn tafs stilla vatten och fin Röding i fjällen. Enda problemet är mothugget men man lär sig.
 7. Intressant sida det där vid närmare koll. Att det finns folk som tar sig tid till sånt är beundransvärt. Finnes en hel hoper med asiatiska märken med liknande utförande men av skiftande kvalite. Mycket kommer säkert ifrån samma fabriker. Men finns där bra alternativ väljer då jag bort Kineserna, en kommunistisk diktatur. Har 4st manfrotto 055, två i alu och två i kolfiber. Gitzo är tyvärr numera ett statusmärke mera än bara kvalitet.
 8. Många läckra bilder här. Men att välja ut bara en enda bild man har blir svårt. Dom bästa kommer i regel in mot slutet. Kanske jag deltar!
 9. Bamboo grown in china
 10. Påverkar hela världen på sikt. Flyger till Japan istället!
 11. Latitude 55 en billig whisky som smakar skit. Men ingår en bra lättviktig petflaska att spara. Däri häller man Jameson som är rätt ok..
 12. Men flyga nöjestrip jorden runt är väl inte så bra för miljö och klimat. Eller det är lika bra att passa på innan det är försent! Rätt kluven!
 13. Ser helt underbart ut. Tänkbart resmål.
 14. Orvis och Loomis i snygga poser, med användare selfies. Nyhetens behag!
 15. Fiskelyckan efter drömfisken beror ju såklart mycket på vart man fiskar. En torrflugeöring på 3kg i svenska fjällen är ju nära en sensation men inte alls så märkvärdigt på exempelvis kolahalvön. Sen kan man ju värdera utifrån det. Storleken!?
×
×
 • Create New...