Jump to content

SA

Members
 • Posts

  378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

SA last won the day on August 20

SA had the most liked content!

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå
 • Intressen
  Sportfiske och fotografering

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SA's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

140

Reputation

 1. Samma här ingen tidning. Vad är alternativet. Ingen press med fysiskt material bara internet och digitalt. Inte långt borta som det verkar. Elkonsumtionen pekar uppåt. Borde inte ödsla el på att vara här och spekulera!
 2. Förr när man hade kompisar kollade man kartor och hittade "drömmål" dit ska vi. Så enkelt! Numera som mestadels själv är det mera fritt men samtidigt mycket ångest hur man ska agera på bästa sätt. Och vad det i slutänden ska leda till.
 3. SA

  Fjällen 2023

  Litet personligt urval efter eget tycke. Fiskelyckan var mindre bra detta år men härligt att vara ute i vidderna med fantastiska vyer och frisk luft. Helt själv!
 4. SA

  Haspelrulle kvalite

  Wipp 10gram den vanliga med silversked svartorange kropp allround.Helt koppar för röding och kvällsfiske eller mulet väder. Svart panter med rödfluo bakropp brukar funka som triggar.
 5. SA

  Regn

  vart tog Ismo vägen mitt fel
 6. SA

  Haspelrulle kvalite

  Där har vi olika erfarenhet, spinnare gäller myran wipp och panter i diverse färger. 😁
 7. SA

  Haspelrulle kvalite

  Går lite tyngre veva in en spinnare på 10gram. Men lätt med ett toby 20gram. Bra balans! 😀
 8. SA

  Regn

  Svåra beslut kolla vattenvebben. https://vattenwebb.smhi.se/hydronu/
 9. SA

  Haspelrulle kvalite

  2500HG/3000HG finns kanske inte utv 6.0 89cm perfekt mediumsnabb.
 10. SA

  Haspelrulle kvalite

  15 mil! Där hör man. Låter dåligt. Såg på yuotube Sustain och Twinpower i stort sett samma rulle men skiljer ett par tusenlappar. Made in Japan den dyrare Twin power! I Malaysia har dom en fabrik för rullar och cykeldelar av lowend. Highend only made in Japan. Och som vanlig konsument vad väljer man?!
 11. SA

  Regn

  Regn bara regn hela tiden kommer detta år gå i regnets år.
 12. SA

  Haspelrulle kvalite

  Var det inte rullkvalite tråden skulle handla om! Gör inget för mig håller mig till Shimano stradic och så lite som jag spinnfiskar lär den hålla i evighet. Men fantastiskt jobb med allt fiske du har. Man avundas lite.
 13. Det är överstökat dom har rätten som dom egentligen haft sen urminnes tider. Inget att diskutera egentligen. Sen får vi bli sams
 14. Orvis recon 9ft5line made in usa. Fast action men ett fiskespö ingen kast kanon. Allt under det är made in diktatorchip China om du är bekväm med det!
 15. SA

  cdc kvalite

  Taimen har utmärkta fjädrar till ett suveränt pris för flerpack. Kan kritisera flydressing för deras halvt gram fjädrar. Mark Petijan såklart perfekta fjädrar men inget naturgrå/brun!?
×
×
 • Create New...