Jump to content

Thymallus

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Excellent

About Thymallus

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Tyresö

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  svante.edqvist@gmail.com
 • Telefon
  0707463778

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tittat för djupt i glaset nu igen Ismo?
 2. Föreslår att fler, så som jag, anmäler det hela till Konsumentverket. Det går på mindre än 5 min. Om inte annat så kanske frågan lyfts och prövas, även om det kan ta tid.
 3. Det har jag iofs gjort, men vad har det med saken att göra?
 4. Sådär, då är en anmälan gjord till Konsumentverket iaf.
 5. Hur går det med din anmälan till DO nu?
 6. Är inte så säker på det. Tror inte det är så enkelt som bara diskriminering av etnicitet. Det är ju inte vad Girjas gör. Du blir ju inte nekad fiskekort för att du är svensk eller jude, utan för att du inte är skriven i Norrbotten. Har svårt att se att det handlar om etnicitet. Möjligen om du ser dig själv som norrbottning.
 7. Öppnar hårt med -2019s sista fiskebild, julaftonsbåge:-)
 8. Varför skulle deras priser spela in? Antingen så får, som du skrev tidigare, INGEN fiska, eller så kommer en del att få fiska...det är väl knappast lokalbefolkningen som nyttjar det företaget och vad de kan erbjuda?
 9. Inte ens "Fishyourdream"? Låter osannolikt....men den som lever får se...
 10. Är det nu ändå inte så att det enbart är OVAN odlingsgräns som gäller än så länge i alla fall? Låt gå att Girjas hela område råkar ligga helt inom/ovan odlingsgräns. Men en betydande del av samernas "byar" ligger ju utanför och där kan ju inte domen som sådan åberopas. Eller har jag missat ngt? Så det är ju inte tal om 60% av Sveriges yta som en kan bli problem att fiska på... Ta för enkelhets skull fiske i/kring Sorsele. Gran och Rans Samebyar ligger där (oklart exakt gräns). Eventuellt skulle det då kunna bli problem att få fiska i/kring Ammarnäs, men inte kring Sorsele/Blattnicksele då
 11. Det är nog precis så som du skriver, högst personligt. Jag upplever inte spöt som framtungt, men är o andra sidan långt från någon expert. Redingtonrullen fungerar för mig, den är ju ännu lättare än de rullarna du beskrev ovan. Spöt i sig är sagolikt med sin "old school":-). Så vad du än väljer för rulle tror jag du blir nöjd.
 12. Grattis till ett underbart spö! Jag kör Redington Zero 4.5 till mina, #4 resp #5 spön. Klockren kombo!
×
×
 • Create New...