Jump to content

Kossu

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kossu last won the day on June 16 2018

Kossu had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Kossu

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/12/1999

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sveg
 • Intressen
  Flugfiske, friluftsliv och träning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  kossu@hotmail.se
 • Telefon
  0704869305

Recent Profile Visitors

661 profile views
 1. Vad tycker ni rent spontant om denna sko? Utan att ha testat den personligen så känner jag att den är väldigt dyr, i princip dubbla priset av den näst dyraste skon jag kunde hitta på fishline. Känner att det är rätt så mycket med 5600 för den billigaste modellen men om deras påståenden stämmer så bör den ju hålla ett bra tag längre också... Hade personligen tänkt mig att den skulle kosta knappt under 4000kr vilket jag skulle finna är rimligt. Är det någon av er som har/ska/tänker på att beställa skon isf varför? Tror själv att jag kommer köpa ett par av deras äldre Foot Tractor serie då jag är rätt övertygad på att den håller måtten för min typ av fiske.
 2. @Sahlberg För bra svar nu måste det inhandlas grejer...
 3. Jag har lite frågor angående material Vart hittar man bra hjorthår? Finns det några bra hullinglösa krokar i storpack? Vad kan man använda till stjärtsprön på dagsländer? Vilka krokar använder ni för ledade streamers och vart kan man hitta material för detta?
 4. Stor dagslända/vulgata enligt Kelly Galloups bindbeskrivning
 5. Tycker denna vart helt ok, mer cdc ska inhandlas så jag kan variera mer med färgerna än brunt och olive😁
 6. Låter ganska hemskt, men det är lite fult att dra upp island nu när man (nästan) har lagt undan grejerna...
 7. Nu har det inhandlats nytt... kommer vara skönt att kunna binda på ett städ som inte är plastigt! Lär uppdatera lite mer frekvent till helgen då grejerna har kommit. Uppskattar bindbeskrivningar/länkar till cdc kläckar/dagsländor/nattsländor. Kanske ska ge mig in på att binda nymfer nu också när jag börjar fiska strömmande vatten.
 8. Det är ganska tur att man fiskar i Härjedalen verkar det som, blir enbart glad om man man träffar på en annan fiskare här.
 9. Förstår inte heller det med 1 spö, har också med ett spö för streamers och ett för torrfluga. Ska dom börja införa att man bara får ha en fluga med sig också?
 10. Bättre än så har jag inte lyckats, nionde flugan efter ett par års uppehåll. ( var verkligen inge bra innan uppehållet heller så...) Kul att komma igång, väldigt intresserad av cdc och tänkte kolla om ni har några tips på dagsländer och nattsländer av cdc?
 11. Kickar igång tråden igen! Nu har jag äntligen tid att börja och har bundit ett par stycken igår som jag tänker lägga ut här men jag undrar. Hur fasen tar man bild på flugorna så det blir bra? Ser många med vit bakgrund och är det bara ett vitt A4? Går det bra med mobilkameran? (s9+)
 12. Synd att de var i Juli annars hade jag gärna hängt med!
 13. Undrar vart man kan få tag på bra ledade streamers? Har endast hittat på flugor.se men dem har inte ett så stort sortiment. Någon som har några tips?
×
×
 • Create New...