Jump to content

Kossu

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kossu last won the day on June 16 2018

Kossu had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About Kossu

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/12/1999

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sveg
 • Intressen
  Flugfiske, friluftsliv och träning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  kossu@hotmail.se
 • Telefon
  0704869305

Recent Profile Visitors

1,117 profile views
 1. Orginal paket samt fodral finns till båda rullarna.
 2. Loop Opti Runner Sitter på en vision bottom express som jag kan skicka med.
 3. Här kommer lite bilder. Opti creek. En Rio Gold #4 sitter på som jag kan skicka med om köparen vill.
 4. Är det någon som har beställt från denhär sidan? Tittar lite på deras whiting nackar och dom verkar va de enda som har färgerna jag är ute efter i lager.
 5. Efter några års uppehåll så har jag börjat igen. Och oj vad skoj det är! Denhär gången började jag binda mycket enklare flugor med mindre material vilket har gjort det mycket enklare att jobba på grunderna. Tänkt binda upp ett gäng pheasant tails till i strl 14-18 i olika färger så jag får öva lite på att binda mindre flugor innan jag går vidare till nästa fluga som jag tror blir haröra. Måste inhandla lite koppartråd bara så blir det bättre segmentering och så blir dom lite snyggare på det. Tar gärna emot kritik på flugorna!
 6. Tänkte kolla av eventuellt intresse av följande: Scott G2 844, fint skick Såld Loop Opti Creek fint skick med någon liten repa, inget som påverkar rullen Pris: 3000kr St.Croix Bankrobber 907 Bruksskick, några repor vad jag vill minnas Pris: 3000kr Loop Opti Runner fint skick, små repor Pris: 3500kr Simms G4 Pro Slingpack grå, bruksskick, använd men hel Pris: 1000kr
 7. Tänkte kika lite hur folket gör när ni transporterar er utrustning till och från fiskestället. Tänkte väl mest på vart/hur ni förvarar vadarna, vadarskorna, spön mm. Själv har jag det mesta löst i bilen men funderar på att skaffa en reel & rod case inför kommande säsong så slipper man ha en massa tuber och rullfodral löst i bilen, sen eventuellt en större plastlåda som man kan förvara vadare och skor i så de inte blir så lortigt i bilen. Någon som använder sig av någon slags rod carrier eller liknande när ni åker från vatten till vatten? Själv brukar jag bara ja spöet i två bitar så
 8. Kastar riktigt skönt med mindre flugor och flugor som inte är lika hårt förtyngda, inte tillräckligt med vikt för att behagligt vända över riktigt stora streamers enligt mig iallafall. Intermediate runningline hade jag velat haft för att hålla flugan längre ner på djuper och för att inte förhindra skjuthuvudets sjunkförmåga lika mycket.
 9. Kört 250 grain till mitt #7 streamerspö, funkar helt ok, lite mycket linminne och trassel när det är kallare väder ute bara, sjunker snabbt gör den iallfall men personligen hade jag föredratt en intermediate runningline.
 10. Hej, nydligen börjat fiska mer med streamer i rinnande vatten efter öring, men stött på 3 gånger nu att en gädda kommer och ska käka flugan och vips så går tafsen av. Någon med samma problem? Ev. Lösningar? Tänkt själv att man kanske borde börja använda någon typ av gäddtafs men frågan är då ifall de kommer störa öringarna?
 11. Spöet är för övrigt St.Croix bankrobber 790
 12. Fiskar främst stora ledade streamers i sjöar, vill helst kunna byta mellan fiskedjupen. Har tidigare fiskar vision bottom express och airflo streamer max long men undrar ifall det hade varit smart att titta på någon versi-tip lina? Eller kanske en intermediate lina med en sink tip? Hur gör ni när ni fiskar streamer i sjö?
×
×
 • Create New...