Jump to content

an91

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About an91

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Hallstahammar
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  azer.nikontovic@hotmail.com
 • Telefon
  +46738703670

Recent Profile Visitors

375 profile views
 1. Opst commando Head 375gr tillsammans med Opst Lazar running line. Helt otrolig kombination till Loops, switch 11’ #7, fiskade med denna set-up efter steelhead i Kanada, var från början lite osäker på 375gr eftersom jag aldrig fiskat Skagit eller med switch tidigare. Men redan efter dom första kasten var jag helt såld, levererar alla tippar från S3 upp till T18 utan några som helst problem. Två kompisar som var med tyckte också det lirade otroligt bra när dom fick testa mitt spö. Jag måste också säga att jag år rätt så färsk när det kommer till tvåhandsfiske.
 2. Så som det ser ut nu så ligger Big Nasty som alternativ 1, just för att den är designad för klumpiga flugor, sen får man väl köra polytaffs om man ska ner, vilket jag försökt undvika men det är väl som @Ismo säger, "lättare att hantera en lina/taffs än en svintung fluga". Man får helt enkelt dressa flugan lite mindre och anpassa den bättre när man binder. Som alternativ 2 har jag Rios Versitip där jag slipper polytaffsarna, den linan har jag redan på ett högre klassat spöt (#8), den funkar utmärkt med både överhands/underhandskast. Om någon har eller har testat Rios Big Nasty så skulle jag gärna uppskatta lite info om den, för/nackdelar. Tack för tipsen allihop!
 3. SA linan verkar lovande! bra tips. Nu har jag kanske inte varit så utförlig i beskrivningen men det jag menade med stora streamers var just den typen 2-6, (tjockt dressade), menade inte dom stora ledade asen för dom har jag ett grövre spö Skulle du kunna återkomma med ett svar i pm när du provat sa linan ?
 4. Halloj Som rubriken lyder, är sugen på att köpa en ny lina till mitt Hardy Jet #6 för att enklare kunna dänga iväg stora streamers med snabbsjunkande tippar nu på vintern. Det jag har kört med tidigare är följande: Airflo forty plus Flyt, Airflo forty plus Intermid Rio single hand spey (flyt) Guideline Highwater evolve (flyt) Flytlinorna har oftast kombinerats med en tung polytaffs vilket gör det svårt att rolla ut en stor blöt streamer. Jag undrar om ni har några bra tips som kommer underlätta fisket för mig under vintern. Helst vill jag ha någon lina som enkelt bender upp och skickar iväg flugan vid rollkast. Har kollat lite på Rios VersiTip ll med utbytbara spetsar om det är någon som har nån erfarenhet av den så skulle det uppskattas.
×
×
 • Create New...