Hoppa till innehåll

Vladimir

Members
  • Antal inlägg

    266
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    1

Allt postat av Vladimir

  1. Har använt oudoors radar pocket cap i ett gäng år och den är så otroligt praktisk, slittålig och skön så svårt att använda annat nu.. problemet är att skärmen är väldigt kort och skärmar knappt av på för eller sen säsong. Finns det någon som använt nån riktigt skön kepa med lång skärm?
  2. Haha Finns ju massa tunna varianter som du kan dra över nätisarna i affären. Dra av och på vadarna är ju det sega.. Tolkar ditt svar som att fiske och matinköp inte utförs vid separata tillfällen speciellt ofta utan det ena måste föranleda det andra, annars kan båda kvitta! Det ställer ju det hela i annan dager och jag inser att detta är ett psyke jag skall akta mig från att försöka förstå mig på PS. Det låter som att du söker byxorna från fritidsfabriken, har dem och de sköna, fungerar kanon att använda under vadare men kan ärligt inte säga att de är så mkt snyggare att ha på Ica än mitt nätunderställ.. ser ut som pimpade långkalsonger..
  3. Av någon anledning tycker vi fiskare att man kan lägga 8000:- på ett par vadare som håller några säsonger men att lägga 1500:- underställ som håller i 10 år om man sköter det är nästan ingen som gör.. för mig som fiskar och vandrar mkt i 0-20+ (Denna temp växling sker under ett och samma dygn) är korrekt klädsel under vadarna lika viktigt som att vadarna håller tätt. Täta vadare känns som läckande vadare om man är blöt av svett när det är kallt, och man blir lika blöt av svett i värme som av läckande vadare Personligen anser jag att alla borde ha ett nät underställ typ aclima woolnet, otroligt skönt när man rör sig, man blir aldrig blöt och håller värmen även när man står still och temp rasar till 10 grader. Över detta kompletterar man med ett tjockare ull eller fleece vid vinter/tidig vår så är man set för alla väder som det är fysiskt möjligt att flugfiska i.. att man blir sjukt sexig i nät underställ är ju bara en super bonus.. Ull är dessutom luktfritt och ett kvalitets underställ vädras sen är det som nytvättat. Underbart på fiskeresor. var själv kritisk när jag blev övertalad att köpa ett nätunderställ för nåt år sedan av en kompis som klättrar men måste erkänna att det var en av de absolut bättre fiske köpen jag gjort och som verkligen förhöjt njutningsnivå på min fantastiska hobby...
  4. Lägger du ut delarna är de säkert lika långa, hanholken går längre in i honholken på saget.. därav längdskillnaden. Ibland kan hela diffen ligga mellan två delar och då kan man reklamera det om man känner att aktionen påverkats..
  5. Fighting, sparring å fiska...har försökt hitta nåt annat att sysselsätta mig med för min frus skull men det går bara inte..
  6. What's on your mind?

  7. Vladimir

    Finnmark -08

  8. Vladimir

    Gaula -06

  9. Vladimir

    DSC00454.JPG

    Från albumet Gaula -06

  10. Vladimir

    Drill3.JPG

    Från albumet Gaula -06

  11. Vladimir

    drill2.JPG

    Från albumet Gaula -06

  12. Vladimir

    Drill1.jpg

    Från albumet Gaula -06

  13. Vladimir

    Drill.jpg

    Från albumet Gaula -06

  14. Vladimir

    Bild 123.jpg

    Från albumet Gaula -06

  15. Vladimir

    Bild 110.jpg

    Från albumet Gaula -06

  16. Vladimir

    Bild 110.jpg

    Från albumet Gaula -06

  17. Vladimir

    Bild 070.jpg

    Från albumet Gaula -06

  18. Vladimir

    Bild 028.jpg

    Från albumet Gaula -06

  19. Vladimir

    Bild 027.jpg

    Från albumet Gaula -06

×
×
  • Skapa ny...