Jump to content

epalm

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About epalm

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Västerås

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  alm@gmail.com
 • Telefon
  0733333333

Recent Profile Visitors

836 profile views
 1. epalm

  Sage Motive #6

  Upp, sänkt pris. /Erik
 2. epalm

  Sage Motive #6

  Hej! Dags att nu göra mig av med mitt motive. Det är helt sprillans och endast provkastat med I tjärn, säljer det då jag inte har behov av ett klass 6. Spöt är klass 6 med fighting butt. 3500 kr inkl frakt, alt. hämtning i Västerås eller Kungsör. Kan även mötas upp i Sthlm. Vänligen, Erik
 3. På sina håll har dom planterat in, men det finns väl även sjölevande öring sedan tidigare som Kylia nämner ovan. I Kolbäcksån t.ex. säljer dom väl tom fiskekort för öring. Hittade en artikel från Sportfiskarna om ett restaureringsprojekt där dom sett att mälaröringen har gått upp o lekt. Något längre bort från Arboga men om sjööring går upp där går den väl upp på andra ställen också https://www.sportfiskarna.se/Om-oss/Aktuellt/ArticleID/5972
 4. Men riktigt schyssta filmsnuttar! Det rycker rejält i rödingtarmen.
 5. Hej! Jag har också noterat det. Står det inte även regnbåge på kortet? Har för mig att det gjort det tidigare iaf. Jag har hört rykten om folk som tagit enstaka öring, regnbåge och något vittnesmål om lax, men har aldrig vart med om något liknande själv trots (otroligt) många fiskedagar i mynningen. Sen finns det nog en del förrymda öringar från diverse utplanteringsförsök, t.ex. från Runnabäcken i Kungsör som ringlar sig ner till Arbogaån.
 6. Hej! Gör som ovanstående och försöker än en gång väcka liv i denna tråd. Någon som har erfarenhet av HÖ i stendörren?
 7. Haha tro det eller ej men jag har fiskat otroligt mkt i mina gamla kinetic! Dom har hållt otroligt bra och är rejäla, dock är väl inte komforten den bästa Det låter ju som ett bra betyg Staffan, tack! Ja priset är ju onekligen en betydande faktor, sen just att dom verkar lätta och lite snällare att vandra längre sträckor med (blir mkt fjällfiske). Sen är väl miljöaspekten ett plus!
 8. Gör ett försök till att damma av den här gamla tråden. Någon som har testat Rio Azul? Efter 10 år i mina gamla kinetic är det dags för nya vadare, spanat in rio azul men hittar dåligt med omdömen.
×
×
 • Create New...