Hoppa till innehåll

Engberg89

Members
  • Antal inlägg

    9
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Information

  • Kön
    Man
  • Bostadsort
    Malung
  • Intressen
    Flugfiske,jänkare

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

Engberg89's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. Har en Roybi 357mg rulle+ en extra spole. Vilken linklass passar bäst till denna modellen? Hittar inget på Internet, någon som vet?
  2. Har prövkastat något annat än det från hardy. Prövkasta en loop cross s1 #5, och helios 2 #5. Men efter många funderingar så har jag bestämmt att #4 kommer jag få roligast fiske med hemma omkring. Har inte kastat något annat än just zenith i den klassen så svårt att jämföra när man inte vet hur dom andra känns.
  3. Låter intressant! Super fin bild, Härlig bild, fiskelycka!! Du får kanske visa några ställen tills nästa säsong Jonas, hörde talas om dig sist jag var på bios ;-) Var tydligen dig man skulle kontakta om man ville veta mer om istortsett allt flugfiske kring hemma trakten!
  4. Låter bra Jonas, jag har fortfarande inte inhandlat någon av följande spön. Fick testa ett Hardy zenith #4 8,6 av en arbetskompis idag och jag blev såld totalt. Otrolig känsla och passade min kastteknik bättre än något jag prövat innan. Så nu kommer följdfrågan, bios har orvis och malungsbo som man är så kan man ha vissa förmåner gällande just det. Vad skulle du säga motsvarar just zenith? Är det helios 2 eller tycker du man ska ha is i magen och invänta helios 3. :-)
  5. Funderar på att skaffa ett nytt spö och det lutar mot ett Orvis Recon klass 5. Men nu såg jag att Superfine carbon ligger i samma pris klass och därför vänder jag mig hit eftersom jag är ganska färsk inom flugfisket. Fiskar oftai västerdalaäleven hemma efter harr/öring men blir även X antal pass i put and take vattnena vi har hemma. Vad ska man välja av dessa två spön som skall funka till blandat fiske? Och vilken lina skulle ni rekomendera till det spöet ni tror på (Orvis lina)? Får bra pris på orvis så därför väljer jag just detta märke. Tacksam för tips! SKIT FISKE PÅ ER
  6. Engberg89

    Klass 3

    Jag är i tankarna på att skaffa ett klass #3 spö för harr fisket till sommaren. Är nybörjare och behöver tips och råd på hur och vad man ska ha. Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...