Jump to content

jeppe

Edgemember+
 • Posts

  2,700
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

jeppe last won the day on March 25 2015

jeppe had the most liked content!

About jeppe

 • Birthday 12/31/1971

Information

 • Kön
  Hemligt
 • Bostadsort
  Malmö

Recent Profile Visitors

6,010 profile views

jeppe's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

108

Reputation

 1. Apartma Taljat. Eller kontakta Blaz Mocnik på Facebook. Lokal guide som även har boende. Säg att du har fått info från en kompis till Robert Kolarik på båda ställena..
 2. Har haft ett par där litenheten känns onödigt liten. Irriterande med så små där funktionen blir lidande. Irriterande små som jag haft: imago gaia, loop 1 och ryobi 255. Tillräckligt små men ändå ok: Danielsson midge och WL force 2, om ni frågar mig alltså..
 3. Sage z:axis 909-4.
 4. Tfo bvk och cts x brukar nämnas i sammanhanget.
 5. Hela östra Skåne från Sandhammaren till Åhus är bara det ena hotspotet efter det andra. Du kan i princip fiska överallt. Bara håll koll på fredningszonerna.
 6. Får man tag i gamla fw från Danielsson ska man hålla hårt i den. 2-6 108gr resp 4-7 130gr bromsad med tyst och silkeslen broms. Is da shit. Lite retro numera dessutom!
 7. Chewy som czech visar är ingen epoxyfluga. Den är bunden med gummibody från wapsi och den har många arter och år på nacken som en ren fiskefluga. Med rätt krok, förtyngning och teknik är den ibland överlägsen andra flugor. En aning klurig att binda och har nog därför inte spridit sig så mycket. Arter hittills på Chewy (som jag vet): abborre, havsöring, gädda, mört, bonefish, id, sej, torsk och horngädda.
 8. jeppe

  Fyn - DK

  Kass. Precis som fångstmannen säger var det ovanligt lågt vatten pga so vinden. Yttre vattnen var tomma på fisk och vi såg inga andra som fick nått heller. Vi gick bom den dagen. Två mindre dagen innan. Sjukt fina bottnar på alla lokaler där vi fiskade och man kan se potentialen som Fyn erbjuder.
 9. jeppe

  Fyn - DK

  Vi var där samma dag nån mil bort bara..
 10. Som rensvind säger.. Länstyrelsen Blekinge hittar du all info kring fiskebestämnelser i länet.
 11. Vill påminna om att havsöringen är fredad i Blekinge fram till den 1 januari. Inget fiske efter havsöring mer i år alltså. Öster om Torhamns udde är fortfarande tillåtet.
 12. Klass 7 är standard för hö fiske på Skåne. Helt ok kit men bättre beg här på edge brukar vara en bra affär!
×
×
 • Create New...