Jump to content

tombrozzz

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About tombrozzz

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Nyköping
 • Intressen
  Från midge till lax

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  tommy.bromander@telia.com
 • Telefon
  0705504714

Recent Profile Visitors

294 profile views
 1. Återigen tack för svar. Blir en extra trip till Älvkarleby innan dom stänger för att testa när grejorna kommer. Väntar annars på nyårslaget då vi har premiär i Nyköpingsån.
 2. Hej och tack för svaret! Fiskar och trivs annars med scandilinor, men har märkt att i januari och februari blir jag ofta utan fisk, men från mars släpper det. Förstått att jag fiskar för högt och snabbt med s6 spets på flytklump. Så nu ska flugan ner. Anti (som faktiskt är jäkligt fin att lyssna till) tycker jag säger i ditt videoklipp att skagitbodyn ska vara flytande för linkontrollen. Men ska det ner och gå långsamt kan det ju inte vara en nackdel om främre delen sjunker. Men 3-4 densiteter på en 7m klump? (RIO Gamechanger) Är det inte bara för att få folk som jag att köpa en lina till? Jag hade gärna provat din FIST, det hade varit kul, men den kommer att vara för tung. Jag tänker snarare om jag ska ha 480- eller510 grain (31 eller 33 g)?
 3. Hej Nu är det dags att inhandla Skagitklump till vinterns kalla vatten och djupgropar. Men jag funderar på om det ska vara flyt eller sjunkande främre del? Ni som fiskat mycket med skagit, blir det bättre med tex F/I/s3 ? Hur förändras kastegenskaperna, blir det svårare att lyfta med tex 15´ T-14? Eller ska man köra skagitklumpen helflyt och det går ändå på ett bra sätt hänga på en T-tip? Vad funkar? Avslutningsvis, den eviga frågan, klumpvikten. Ska använda Guideline NT 8 #7/8 12,9´vikt 27-30 gram. Ska jag välja en 30 gram klump eller gå upp några gram? Hyvens om någon med erfarenhet ville svara
 4. Kunde till slut inte avhålla mig att sända kommentar på den här tråden. Tråden är episk. Hursomhelst, använde TB en säsong men nu får den ligga. Linan är tjock, ful färg, luktar illa (skämtar inte) och ormar sig som ingen annan lina. Den går inte heller att sträcka. Bad vibes helt enkelt. Använder den nån gång till små streamer nattetid när det är fart på vattnet och grunt. Den är lättkastad. Använt mest till GL Fario CRS och Sage ONE. Gjorde en jäkla research innan, men går inte på liknande säljargument en gång till...
 5. Trout Boss utan tvekan mitt sämsta köp. Helt ok på gräsmattan, men ta inte med ut till vattnet. Nån som vill prova själv kan köpa min #5 billigt.
×
×
 • Create New...