Jump to content

Lars

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lars last won the day on March 24 2019

Lars had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Lars

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  flandern@mail.com
 • Telefon
  63904573

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Min ...favorit är också rak direkt ur ...utan såpa BOOM ; ) 
 2. Lars

  Noe helt annet.

  Two Years Alone in the Wilderness | Escape the City to Build Off Grid Log Cabin Two Years Alone in the Wilderness | Escape the City to Build Off Grid Log Cabin
 3. En imponerende fundering! “Innertier"
 4. Lars

  Hardy Zephrus

  Et tips: Rio Lt Dt (ikke intouch varianten) har i #4 ca "9m" lang front/bak tapering. Coatingen er myk og noe sårbar for kutt, men flyter fantastisk høyt og bra selv i kaldt vann. En favoritt til elv.
 5. Det finnes superlette vadesko som er uten drenerings-hull . Noen som har kjennskap til slike sko og hvordan de er i bruk?
 6. Kjøp deg en line med maks 9m klumplengde. Fiske i trånga vatten og i fra flytering med lite trengingsgrunnlag vil favorisere en kort klump. Grunnen til det sistnevnte, er at du har halvert din høyde over vannet noe som gjør det mer utfordrende å holde lina i lufta. Av de du nevner så er det kun Orvis Clearwater som holder lengden på klumpen innenfor…vel, nesten. Den er 9.1m lång. En kort baktapering på lineklumpen oppleves å skyte bedre/enklere enn en line med lengre tapering bakers på lina. Du nevner at du bruker fortyngde streamere noe som vil fordre enn line som ikke er alt for avsmalende og tynn ytterst i spissen. Lina skal jo klare å slå over den fortyngede streameren. Hvis jeg må velge en line innenfor denne kategorien så må det bli den lina som jeg selv bruker fra tid til annen. Rio Dart. I klasse #5 så klarer den oppgavene ovenfor med glans. . Lina er i øvre prisklasse og jeg er helt sikker på at du kan finne rimeligere løsninger et annet sted. Duckduckgo/google er din venn. Har svœrt gode erfaringer med Cortland liner og Barrio linene er jo absolutt i lavere prisklasse. men jeg har altså ikke kjennskap til kortliner fra disse. Hva med et orange snøre og litt vintertrening på snøen føre neste sesong tar til? Spektakulœrt syn som garantert får naboene frem fra gardinene.
 7. Lars

  Favorit #8 spö

  Tfo, fra minnet så er dette et spø basert på Lefty Kreh's henvisninger? Muligens Ed Jaworowski hadde en hand med i spillet? Lagt merke til at dette stangmerket blir titt og ofte nevnt i klassene #7 og #8. Tfo ticrx i disse klassene blir noen steder nevnt med både glede og litt frustrasjon. Et litt krevende og utilgivende rappt spø?
 8. Lars

  Favorit #8 spö

  Noen som vil fortelle om sitt favorit #8 spö? Laks, sjø-ørret, gjedde?
 9. Oh boy, har selv lyst til å trykke på kjøp knappen...Custom innebär at den er laget ut ifra egne kriterier/ønsker og er ikke fabriksbygd. SP står for smooth performance eller som du sier, förlåtande action. Du er absolutt ikke ute o cyklar. Froome och Geraint Thomas derimot...
 10. Noen som har erfaring med denne lina? Vurderer en wf #7 til to eldre stenger i #7. Har veldig god erfaring med Rio Dart, men tror ut i fra de linene jeg har i lavere # at tykkelsen på klumpen i denne klassen er meget kraftig og ønsker å unngå dette. Arctic silver derimot er vel vesentlig smalere i diameter?
 11. Langt der i fra...uttalen av det Norske området i denne tittelen er helt i tråd med de lokale innbyggernes uttale. Bare schå det erschakt!
 12. Lars

  Bosnien

  Ser ut til å vœre et Eldorado. Er det god lokal mat å få? Mat er viktig
×
×
 • Create New...