Jump to content

Lars

Members
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lars last won the day on March 24 2019

Lars had the most liked content!

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  flandern@mail.com
 • Telefon
  63904573

Recent Profile Visitors

1,197 profile views

Lars's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

28

Reputation

 1. Det gleder et patriot hjerte å se et slikt bilde. fantastisk vackert!
 2. Hur går historien vidare? Blev det en classic canvas/korg?
 3. Lars

  Linkorg/linbricka

  Jepp, den ser ut til å vœre av solid plast. Mye mer solid, enn først antatt. Skulle ikke forundre meg om du har lave produksjonskostnader på denne linkorgen?
 4. Lars

  Linkorg/linbricka

  Denne må jo vœre fantastisk lett. Pålime en liten ekstra avstivning der den vertikale delen møter den horisontale, altså i bøyen inn til hofta, vil muligens hindre linbrickan i å kollapse... Men hva vet jag...😊
 5. En perfekt veska til det du beskriver...
 6. Flott info. Takk! Jeg tok en vel gjennomtenkt avgjørelse nå nettopp, og endte derfor opp med en mod.1. Ixoye, det kommer pm. din vei...
 7. Super-info! Tack! Nymph w. er et perfekt alternativ, helt enig! Jeg har godt med eksemplarer av arbeidshesten Loop graphite av samme grunn.
 8. Noen som har denne snella och kjenner til backing och line-kapasitet? Får man 50m med backingt til #4 och #3 line? Usedvanlig flott snelle:)
 9. Her er litt synsing fra min side: Hvis jeg ønsker ro og balanse, null stress og en ekstra god kaste-opplevelse, (ja takk!) så er dette lina jeg velger til bruk sammen med en spenstig og relativt rask '9 #5. Kun to liner matcher denne stanga slik at jeg oppfatter kombinasjonen som ekstra harmonisk. Den andre lina er en Rio LT DT #4. Tror skytelina på Airflo lina er tykkere enn normalt. Coatingen oppfatter jeg som annerledes enn andre liner, men her og nå, klarer jeg ikke helt å sette riktig valgte ord på det. Den holder seg smidig og glatt ved lang tids bruk. Også i kaldt vann. Lina utrullerer helt stabilt i lufta og oppfattes som ørlite langsommere i bruk kontra mange andre liner. Dette går dog ikke ut over evnen til lengre kast. Airflo'n roer stang og mann automatisk ned, ikke mye, men akkurat passe. Det virker som om snøret lett henter frem kraftpotensialet i stanga. Denne lina i bruk får meg faktisk til å dra på smilebåndet fra tid til annen, så godt liker jeg den. Snøret har ro, pondus og eleganse. Et rolig trykk ved bruk og lina ruller fint ut både i elv og sjø.
 10. Min ...favorit är också rak direkt ur ...utan såpa BOOM ; ) 
 11. Lars

  Noe helt annet.

  Two Years Alone in the Wilderness | Escape the City to Build Off Grid Log Cabin Two Years Alone in the Wilderness | Escape the City to Build Off Grid Log Cabin
 12. En imponerende fundering! “Innertier"
 13. Lars

  Hardy Zephrus

  Et tips: Rio Lt Dt (ikke intouch varianten) har i #4 ca "9m" lang front/bak tapering. Coatingen er myk og noe sårbar for kutt, men flyter fantastisk høyt og bra selv i kaldt vann. En favoritt til elv.
×
×
 • Create New...