Jump to content

Pepppe

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pepppe

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Västerås

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  pepppe63@gmail.com
 • Telefon
  0763947116

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack Edvin ? Hört att det är sjukt lågt vatten så tvekar. Tänkte eventuellt åka dit på Torsdag men kanske blir västerdalälven eller Gysinge istället
 2. Skrivs inte mycket om detta ställe.... Nån som varit där på sista tiden och kan berätta hur det var?
 3. Tack för alla tips ??? Verkar som jag kan koppla av. Har en uppsättning av i princip alla flugor som ni föreslagit ???
 4. Tjenixen Era 3 bästa torrflugor (mönster o krok storlek) för Harrfiske i Jämtland, strömmande vatten, i slutet på Augusti? Tänker testa Kvisstleströmmarna, Hotagsströmmen m.m. Kläcker det fortfarande nattsländor i slutet Augusti?
 5. Pepppe

  Vision nymphmaniac

  Har haft mitt #3 11' Nymphmaniac sedan i början på Juni. Har tagit ett flertal öringar strax över 2kg samt rätt många Regnbågar runt 3kg. Tyngsta fisk så här långt en Regnbåge på 3,9kg. Det finns massor med ryggrad i 11 fotaren! Kör med 0,20 tippet så brukar sätta hårt mot hårt direkt. Sjukt nöjd med det spöt!
 6. Pepppe

  Vision nymphmaniac

  Nån som har koll?
 7. Någon som har koll på skillnaden mellan vision nymphmaniac varianterna #3 10', #3 11' respektive #4 10'? Är sugen på att ersätta mitt vision mag #3/4 11' med något av dom. Mitt nuvarande 11' (lite för tungt) använder jag till euronymfade i mitt hemma vatten som har en hel del större fisk (öring/regnbåge) i 2-3 kilos klassen. Har nymphmaniac #3 11' tillräckligt med ryggrad för sådana fiskar? ...eller är #4 10' ett bättre val?
 8. Brukar hålla igång så länge det går. I fjol var sista gången mellan jul och nyår (Sörqvarnforsens sportfiske, Hallstahammar ) Är det för sent att fiska harr i forsarna? Har fått för mig att harren lämnar forsarna när det blir kallt i vattnet. Antar att vattentemperaturen nu krypit ner till typ 4-5 grader. Nån som vet?
 9. Grattis till Öringen :-) Var det ni som körde med torrisar utanför vindskyddet (och fick en hel del fisk :-) enligt min fiskekompis) I så fall pratade någon av er med honom. En storväxt skäggig rackare. Själv fiskade jag bara uppströms bron och pratade inte med någon.
 10. Igår blev det äntligen en sväng till Gysinge. Soligt och fint och 9 grader i vattnet. Väääldigt lågt vatten men Harrarna var i stöten. Puppmetet effektivt som vanligt och resulterade i ett gäng med 35 cm i topp :-) Tack för tipset Thymallus
 11. Tack för tipset Blir ev. en vända på Söndag
 12. Okidoki då kanske det är värt ett besök ändå :-) Din kompis puppmetaren var lyckades han bäst? Stora forsen vid fiket, Sevedskvarn eller annat ställe? Håller själv på och övar upp mitt euronymfande och Gysinge är ju ett fint ställe på många sätt :-)
 13. Pågår det inte biotopvård i Gysinge forsarna just nu? Funderade på en tur men skippade det pga detta.....
×
×
 • Create New...