Jump to content

Lodjur

Members
 • Posts

  671
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Lodjur last won the day on September 13

Lodjur had the most liked content!

About Lodjur

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Trollhättan
 • Intressen
  Natur, fauna, flugfiske

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

2,926 profile views

Lodjur's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

360

Reputation

 1. Lodjur

  Snabba spön?

  Oh ja, är supernöjd med mitt Wraith! Kunde inte valt bättre känns det som. Min 6a känns som en 5a i handen och har bra kraft och känsla ändå.
 2. Lodjur

  Dum onanist?

  Skönt med ombytta roller ibland 😉
 3. Var också ute en tur idag i regnet, sista för säsongen för mig troligtvis 😊
 4. Gillade min Opti Flex pga den korta klumpen och bra skjut, men coatingen gick faktiskt sönder på min... vet inte om det var ett måndags exemplar. Kör med SA Amplitude Infinity Smooth för flyt eller Hardy Coastal Flats för intermediate personligen.
 5. Någon från Uppsala-trakten, hoppa på och ha på dig en Edge-tisha! 😄
 6. Precis en sån ska sitta på min krok imorgon också 😉 blir sista repan på havsöring för året då! Ser ut att bli härligt väder, bra vind och tidvattenkurvan hamnar bra fördelat på dagen.
 7. Känns som att du borde kunna använda en necessär av något slag. De brukar ju dessutom ha massa fack och annat. Det är ju ändå bara en fyrkant med förvaring som behövs. Typ Denna eller Den här
 8. Japp, en dräpare. Körde med den på våren också (just den flugan alltså) och landade ganska många fiskar på den då med och den håller fortfarande, så kvaliteten är bra också 😄 tror det finns bild på den tidigare i tråden som han laddat upp men om inte får jag fixa fram en. Han kan han, den där David... Edit: Kolla denna sidan i tråden 😄 ---> Sida 1152
 9. Jag och @Jonas var ute en tur idag krig Stigfjorden, trögt fiske enligt hans standard 😉 ett gäng havsöringar upp, mest liten fisk, någon lite under 45, ingen kontakt med större fisk under dagen. Men fint väder och trevligt sällskap!
 10. Lodjur

  Snabba spön?

  Det är inga i verkligheten 😄
 11. Intressant. Pluggade och sedan jobbade ett par år i Borås och fiskade en del runt om, mest Ätran och Viskan och några bäckar och sjöar längst dessa men jag stötte aldrig på någon Bäckröding. Är även nu och fiskar i Ätran och Viskan minst någon gång vardera per år. Undrar vart dessa kan ha kommit från, eller vart de har såpass fäste att de spridit sig ifrån.
 12. En hel tub Gulff UV lim kanske 😆 Det funkar bra, men vet inte om det är samma sak som Aquaseal. Min erfarenhet av Tear-Aid kit är att de inte funkar så bra på just sömmar. Någon form av lim på insidan och tejpa/annat lim på sömmen på utsidan är nog det bästa. Viktigt att limmet är av någon typ som gör det flexibelt och inte helt stelt i alla fall.
 13. Tack för tips. Ska iväg till ett fint harrvatten nu till helgen jag med, som jag har besökt några gånger tidigare, men jag har aldrig testat med mindre streamers efter harren. Kan ju vara kul ifall det är trögt med torrflugor. Den älven är dock mer jämndjup, men det finns några ställen jag vet om med djupare partier som jag nymfat tidigare. Kanske får ta med sjunklinan som sitter på extraspolen jag aldrig använder...
 14. Hur fiskar du när du kör streamer efter harr?
×
×
 • Create New...