Jump to content

Lodjur

Members
 • Posts

  473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Lodjur last won the day on October 20

Lodjur had the most liked content!

About Lodjur

 • Birthday 12/20/1992

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Trollhättan
 • Intressen
  Natur, fauna, flugfiske

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

2,009 profile views

Lodjur's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

215

Reputation

 1. Jag snusar inte ens! Vad är din favoritkombination av spö+rulle i valfri viktklass?
 2. Åhoj forumet! 👋 Har varit lite väl enformigt med trafik från köp & sälj arean det senaste, och inte så mycket snack om annat. Tänkte därför starta en forumlek, sådär lagom till helgen! Reglerna är simpla: 1. Svara på frågan i senaste kommentaren 2. Ställ sedan en egen fråga 3. Försök att inte svara på en fråga igen utan att några inlägg får komma emellan först Tänkte att vi kan, i alla fall till en början, hålla frågorna inom ämnet flugfiske så att det är relevant för forumet 🎣 Jag börjar! Vad har du för planer på saker att göra i flugfiskeväg under vintern när fisket i sig är svårt att få till? Skål 🍻
 3. Fruktansvärt, och likadant är det för alla fiskarter som förlitar sig på vandring för att ta sig till och från lek. För er som har instagram så har Martin laddat upp en story på sin profil där han är vid ett kraftverk och filmar alla döda ålar med mera som ligger i hög vid gallret. Uppdrag Granskning ikväll 20:00 på SVT kommer att ta upp detta! Avsnittet finns redan att se på SVT Play.
 4. Vill påminna om att det kommer 2 delar till! Den andra kommande söndag (24/10) och den tredje söndagen efter det (31/10) 😊 Tittar man på SVT Play så finns de tillgängliga redan på söndag morgon (så var det i alla fall med första delen).
 5. Första delen Martin Falklinds nya mini-serie Fiskarnas Rike, bestående av 3 avsnitt, har premiär på SVT 2 i skrivande stund. Fantastiska bilder och en gripande skildring av de svenska vattnen och dess fiskbestånd (samt hur vi behandlar dessa) utlovas. Kan inte rekommendera det starkare! Självklart går det också att titta på den på SVT Play och via appen. https://www.svtplay.se/fiskarnas-rike Denna tråd får givetvis även användas för att diskutera avsnitt och annat kring programmet 🙂
 6. Jag, @Jonas & sonen Didrik tog en tur runt ett gäng bäckar på Orust idag för att kika efter vandrande havsöring 😃 Ganska lågt flöde i bäckarna just nu som vi redan misstänkte, men vi hittade några ändå. Nästa vecka efter lite regn så sätter det nog fart rejält! Didrik gjorde även en insats och släpade bort en rejäl stock som blockerade mer eller mindre hela mynningen av ett fall i en av bäckarna 👌
 7. Tänker att jag väntar tills det kommit lite nederbörd så att de gör en push, nästa lördag ser lovande ut! Men jag slår en pling 😃 Edit: såg ditt DM, kanske blir en tur redan denna helgen!
 8. Har du något trevligt ställe man kan åka och titta/filma lite på? Gör inget om man måste gå lite. Dra ett DM 😉
 9. För någon mer än mig filerna inte funkar?
 10. Lodjur

  Loop Cross s1

  Något som är riktigt patetiskt är vår Polis/lagstiftning som gör det möjligt för honom att fortfarande vara aktiv med bedrägerier efter att användare här polisanmält honom förra året, och redan då hade han flertalet anmälningar mot sig.
 11. Lodjur

  Störd bild…

  Just det! Det är ju den fisken som Bjärven nästan uteslutet lever på. Glöm min titel som kriminalare.
 12. Lodjur

  Störd bild…

  Haha! Bara att hojta om du har fler oupplösta fall 😏😎
 13. Lodjur

  Störd bild…

  Tyckte jag löste det bra igår 😂 Ändå kul att se en tydligare bild!
 14. Lodjur

  Störd bild…

  Mycket som ser konstigt ut som sagt. Men pga den väldigt stora gälen (samt mönstret) och fenan som sitter en liten bit ovanför stjärtfenan samt avsaknad av ryggfena framför vill jag också säga gädda. Även om formen på huvudet säger mer öring. Detta kanske är ett tidigt exempel av fotoredigering? På den tiden när man klippte ihop bilder. Se detektivarbete nedan:
×
×
 • Create New...