Jump to content

CZECH

Edgemember+
 • Posts

  3,042
 • Joined

 • Last visited

About CZECH

 • Birthday 01/23/1977

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Malmö

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

5,704 profile views

CZECH's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

47

Reputation

 1. Blev en teleskop fr Biltema! Bara lod och fästen kvar innan den är fullkittad - eller ja, redo iaf ?
 2. Tackar för alla tips! intresserad där av dina fästen! Till abborrfisket vill jag ha ett lod på plats (vilket även det är ett nytt område för mig) Som du säger till Havsöringsfisket blir den clean! Orust låter intressant
 3. Tjena! Kollade in Slayer 10 och den ser riktigt intressant ut! Får kolla lite mer reviews och tillgänglighet på marknaden //
 4. Tjena! har någon erfarenhet av kajaken - Native Titan 10.5 - lite sugen på att införskaffa en kajak för å/sjöfiske samt kustnära havsöringsfiske! Tackar! //Czech
 5. Svar får man alltid! Som redan nämnts är den bunden på ED krok, rött ullgarn till butt, fasan (kroppfjäder), blå flashdubb typ mikkeli, sen hönsnackehackel.
 6. Svar får man alltid! Som redan nämnts är den bunden på ED krok, rött ullgarn till butt, fasan (kroppfjäder), blå flashdubb typ mikkeli, sen hönsnackehackel.
 7. CZECH

  Ätran

  Var köper man korten?
 8. Rätt! Och med egen bil är ni hur flexibla som helst att hitta fantastiska vatten som inte är påverkade av skitvädret. Go Big!
 9. Stanna hemma låter tradigt. När det garanterat finns vatten att fiska!
 10. Så länge skitvädret slutar så brukar de gå relativt snabbt bortsett från Soca.
 11. http://www.arso.gov.si/en/water/data/stanje_voda.html Kolla 'Soca - Log Čezsoški' - sommarflöde är kring 10-12 kubik. Fiskbar upp mot en 18-20 kubik men vanligtvis lätt färgad. Över det säkert blir det rätt drygt och mer färgat. Uppe på fiskeriverkets sträcka är det normalt betydligt klarare och dess biflöden kan va intressanta där uppe. Efter ett oväder så brukar det ändå ta rätt många dagar innan den repar sig helt. Idrijca, kolla I länken efter 'Idrijca - Podroteja' Normal sommarflöde är kring 2-3 kubik. Efter ett oväder så brukar det ta 2-3 dagar innan den repar sig och blir fiskbar igen. Dess biflöden som Baca och Trebuscica kan repa sig efter en halv dag i bästa fall. Sen ibland är där riktiga ihållande oväder som tar längre tid att repa. Under alla år jag varit nere så har jag varit med om det en gång att alla älvar varit ofiskbara. Sent i oktober efter 3 fantastiska dagar dumpade en massa snö under natten å gjorde alla älvar till lerforsar.... Sen finns det andra vatten i Slovenien. Litet land och man når flera vatten på ngn timmes färd ifall det är sista utvägen.
 12. Jag har inte 6'an men dock en 8 Z-axis Switch. Kör med Rio Scandi Versitip den långa versionen där jag kör en #8 men upplever den på gränsen för tung så köpt en #7 body som funkar bättre! Kör den långa versionen då jag upplever Versitip short som 'slängig' och inte lika stabil att kasta med (hänger förvisso på vart och hur man fiskar med).
 13. Fluorcarbon till nylon, kör vanlig blodknut å en droppe superlim - har aldrig varit ngt problem. Kör TroutHunter
×
×
 • Create New...