Jump to content

JackJävel

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About JackJävel

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  Jack@nll.nu
 • Telefon
  0729924400

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Polaren ville ha en sjunklina för booby-fiske. Han valde att köpa en sjunklina för 800kr, kommer tyvärr inte ihåg märket. Ett år senare när den skulle användas så vägrade den sjunka, eller tja.. den sjönk om man petade ned den med spöet. provade tvätta med vatten. Vatten + diskmedel, göra rent med di verse produkter. Kort och gott, en semi-flytande sjunklina för 800kr
 2. Själva vadarna har jag ingen erfarenhet men, har ett par Loikka med filtsula, dessa kan jag bara starkt rekommendera!
 3. Haha oj, varit lite inaktiv! Gjorde klart alla lindningar runt nyår men blev faktiskt klar igår med resten! nu väntar jag bara på att få komma ut och provsvinga och hitta en lina som passar!
 4. Har också en 3# 11' klinga på väg hem och tänkte köra på samma sak. Hade tänkt lägga mig nån stans mitt emellan, relativt liten butt, 2"> och ett lite längre handtag än standard upptill. gjorde nått liknande förut.
 5. Så fisket är öppet hela september också? Är ju på väg upp nu, blir det en trevlig tur kansle man får återvända om nån vecka eller två igen då!
 6. Tackar så hemskt mycket för ett väldigt utförligt svar!
 7. Haha fair enough, stirrat på kartan ett gäng gånger men tänkte inte så långt letade stigar och möjligheten att parkera bilen
 8. Jo har förstått det efter en del läsning! Får väl hoppas att han svarar annars får man utforska möjligheterna själv på plats
 9. Såja, första inlägget här och det är inför första besöket i Ogströmmen. Planen är att smita dit fre-sön nu i slutet av augusti! och tänkte höra om någon då vet om det är nått speciellt man bör tänka på när man nu kör på sensommaren? Speciella flugor? högt/lågt vatten? Just precis den här sträckan ska ni fiska nu? osv.. Hade tänkt sova några timmar i tält så om det är någon som har tips på en gyllene plats så skulle ju det uppskattas! Långt att gå från vägen ned till vattnet med mera? Alla former av tips uppskattas!
×
×
 • Create New...