Jump to content
Edgeforum

Cazzo

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cazzo last won the day on November 25 2017

Cazzo had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About Cazzo

 • Rank
  Advanced Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  c@zzo.se
 • Telefon
  000000000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vuxna "män" sitter och diskuterar kläder som ett gäng 15 åriga tjejer. "Åh har du sett nya katalogen? Skitsnygga ljusblå skjortor med snoddar på fickorna du kan hänga skit i"
 2. Så de skorna som småflickorna tillverkar i Bangladesh duger bara till ett fåtal tillfällen! Nej, det ska väl vara blanka läderstövlar tillverkade i Bayern till långvarigt bruk.
 3. Blir nog Kim Jong-Un vid nyval.
 4. Vi är inte helt eniga här hemma men på A säger vi att mer grejer är det viktigaste för oss. Sen på B svarar vi stäpplöpare.
 5. Det finns en sån där båt som är formad precis som bagagerummet på en Fiat 500! Lätt att transportera med andra ord.
 6. Verkar finns någon som gör något i alla fall. Hittade 3-4 fåglar i en vik i våras (bild) Här är "sida 377" för årets skyddsjakt. https://jagareforbundet.se/mitt/stockholms-lan/jagareforbundet-stockholm/verksamhet/skyddsjakt-skarv-2018-2019/ Man hoppas på ett stort mörkertal.
 7. Jo, det finns en röd original Marc Petijan USBkabel som kostar 9000!
 8. Hårdare idag! Du som handledare måste ha arbete på väg 1 och 2 och alla deltagare måste ha hjälm med hakrem, skyddsglasögon och stora varselpaketet på kroppen.
 9. Nu har jag ringt och sagt upp sophämtningen för resten av året! Förväntar mig se skillnad i haven redan till våren. Har börjat fundera på barnbarn nu när framtiden ser så ljus ut.
 10. Du käkar upp allt på en gång? Eller häller du filen i luvan på jackan och rullar ihop baconen till en boll och stoppar i fickan?
 11. Om det finns så är de nog ute på sjön, tror inte dom går så långt upp på land.
 12. Om inte någon redan sagt det: BLOCKET. Finns tokholmare som köper Hilleberg för en helg i "fjällen" (camping utanför Falun) så där kan du göra dig ett klipp.
 13. Tryck in en badring i passande storlek där i facket. Kan ha en positiv effekt mot hemorrojder också.
 14. Cazzo

  Bosnien

  Tre sorters brödskivor finns att välja på men brunosten får du ta med själv!
 15. Jag har inte driftat i någon älv men har haft planer på att glida nedåt i lainio men det har inte blivit av. Ska dock testa att sakta glida nedströms på jaktmarkerna vi arrenderar i Lappland i höst. Älgen håller sig i deltat i början av september. Letar efter en bra klyka för att hålla bössan. En halvautomat hagel i skärgården så kan det ju bli sjöfågel till middag ganska fort också.
×
×
 • Create New...