Jump to content

Messia

Members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Bostadsort
  Umeå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  matteotheo@gmail.com
 • Telefon
  0735350410

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Messia's Achievements

Member

Member (2/5)

3

Reputation

 1. Jag skulle alla dagar i veckan säga loop framför guideline. När ni hittat till loop kommer ni aldrig gå ifrån loop. ?
 2. Woohoo. Det blev att beställa ett par M long. T.o.m standard medium var för korta i benen. Sträckte i skrev och knän när jag satt mig på huk eller på knä.
 3. Tack för lite snabb info. Ska försöka åka å prova i butik. Men av infon gissar jag på att jag ska ha strlk M.
 4. Jag lånar denna tråd och hoppas att nån kan hjälpa. Hittade rea på ett par vadare och undrar om nån har storlek M short på sina vision vadare? Har svårt att beställa med hjälp av måtten på hemsidan. Är 179 cm lång och typ 90kg. skulle säga att från golvet till pungen är det 86cm. Om det nu är inseam måttet. Har idag ett par Large guideline vadare som jag känner är lite generösa i storlek men inte för stora. Kanske lite långa. Nån som har lite info eller har somna storlek och liknade byggd som kan bekräfta att M short funkar för mig?
 5. @EmanuelGideonsson har du lust att markera på en karta lite sträckor du tror på just nu? Eller är det en väl bevarad hemlighet? ?
 6. Har försökt lura lite havsöring här ute i Obbola. Men inte ett liv i vattnet. Vilka sträckor ska man fiska ute på Obbola ön så här års? Känns som det borde gå öring på grundare vatten runt Obbola nu. Eller har jag fel? Använder jag fel flugor. Kör med betes fisk imitationer. Fiskar av sträckorna som jag markerat på kartan.
 7. Finns en del begade gäddflugset ute till salu. Satsa på ett typ Big Daddy eller pike booster elr nått liknade. Köp ny lina kanske. Rekommenderar Big Daddy slomo till ett allround gäddfiske från 20cm djup till 1.5 meter. Klass 9# då klarar man av att kasta även större än 10- 15cm flugor. Med ett klass9 är Drillning av gäddor under 4 kg kul men ingen direkt utmaning.
 8. Vad har du haft för vattentemperatur? Leken är väl redan igång. Jag har hittat gädda ute vid Västerbottens kust i grunda vikar i helgen. Det var varmare i vattnet än jag trodde det skulle va. Såg även lite gädd sex i vassen.
 9. Ja precis. Fiskar lite efter folk dom slår ett slag för nån billigare lina. Men big daddy kan det bli i slutändan. Barrio predator blev jag lite sugen på. Har läst mycket Posetivt av barrio linorna. Nån som kan ge feedback om den linan? Eller dom andra tidigare nämnda?
 10. Verkar vara lite segt med svar. Men försöker en gång till. Är till att välja lina till mitt bi Daddy spö #9. Väljer mellan dessa. #9 Guideline pike. Intermidiet.(649kr) Vision big daddy. Intermidiet (649kr) Sameo pike control. Intermidiet (319kr) För begagnat kommer ju aldrig ut på marknaden. Vilken föredrar ni som fiskar gädda? Sameo är betydligt billigare än dom andra linorna. Har liknade utformning i taperingar osv. 10m klump har jag kommit fram till. Och ips är lite olika beroende på vattnets densitet oc k Alice fick jag till svar när jag mailadress dom. Men sjunker som intermidiet men hovrar i vissa vatten.
 11. Sameo linan verkade vara en typ slomo intermidiet. Dom ville inte säga nått Ips. 12.5m klump. Med en lång baktapering. Så tydligen så laddar linan bra i taperingen så klumpen upplevs typ 8 m. Typ. Är detta en lina som skulle funka eller är det bara att köpa en Big Daddy för några kronor extra? Eller aiflo 40+ sniper. Kan det va nått?
 12. Uppar. Nån måste ju haft en sameo pike lina och veta om den funkar? Hjälp mig. Tack
 13. Sameo pike control. Är detta en lina att satsa på?. Den ligger ju bra i pris.
 14. Okej. Låter bra. Då måste jag bara få tag i en begagnad lina då. Pm a mig om nån har och vill sälja.
×
×
 • Create New...