Jump to content

djkj

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About djkj

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Norra Roslagen

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ikaodan@spray.se
 • Telefon
  0293801622

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. djkj

  Övre Kaitum

  Det har tippsats om "små svarta kusar" jag har laddat upp med forsknott i storl. #18 Tänkte på Griffin Gnatt kan den tänkas leverera i början på Juli eller är det mera en sensommar fluga?
 2. Har ett Loop Opti Stream 590-4 mf och undrar om det är nån här som har koll på vilka linor som kan tänkas lira med ett sådant spö. Kan man anta att som namnet antyder att Loops optistream lina med sin korta klump är ämnad för detta spö? Andra kort-klumps linor som Rio Dart kanske? Ska man gå upp på en #6 lina? Fisket som ska bedrivas är i strömande vatten av en fiskare med måttlig kast teknik.
 3. djkj

  Övre Kaitum

  Black Gnat i små storlekar borde väl funka då?
 4. djkj

  Övre Kaitum

  Ok, tack för info. Vi velade mellan denna plats och Tirtjam, och vi antog att det var mindre folk här. Men det går ju att boka om flyget ända fram till 7 dagar innan avresa. Åker det folk även hit ifrån fiskecapen med båt?
 5. djkj

  Övre Kaitum

  Vi tänkte slå läger vid Kukkak och utgå därifrån. Motager gärna tipps på både flugor och fina sträckor att fiska av.
 6. djkj

  Övre Kaitum

  Vi kommmer att fiska mellan Tjounajåkk och Lieteksavo hur är det att vada där? mycket lugnflyt? Har försökt kolla lite på satelitbilder men det är svårt att bilda sig en upppfattning om djup och strömhastighet.
 7. djkj

  Övre Kaitum

  Men det är ju inte helt okomplicerat. https://www.lansstyrelsen.se/norrbotten/om-oss/nyheter-och-press/nyheter---norrbotten/2020-01-30-nu-kan-du-kopa-fiskekort-for-gallivare-kommun.html
 8. djkj

  Övre Kaitum

  Här gällande fiskekarta för 2020 https://www.lansstyrelsen.se/download/18.4a4eb7416faedec12513012/1580376591888/Gällivare_2020_red_översikt.pdf
 9. djkj

  Övre Kaitum

  Vi ska flgas ut med Fiskflyg och enligt dom så var det endast fiske från norra stranden som var oklart hur det blir, men vad dom hade hört så skulle det kunna bli ett nåt annat fiskekort där. Vi ska hur som helst hålla till och fiska från södra sidan, och då löste man kort hos dom på helekopterbasen som vanligt.
 10. djkj

  Övre Kaitum

  Vilket område gäller det? Vi ska till trakterna runt Tjounajokk, vet inte om det räknas till Övre Kaitum.
 11. djkj

  Övre Kaitum

  Harr och öring är det vi ska försöka oss på i området öster om Tjuonajokk, ner mot Kukkakselet.
 12. djkj

  Övre Kaitum

  Har bokat en resa till övre Kaitum v.28 och undrar om det är nån som kan tipsa vilka flugor man inte kan vara utan där och då.
 13. Nu har jag fått hem ett antal flugor från Chris och dom är lika fina som på bilderna på hemsidan.Trevlig och smidig att ha och göra med även, jag ville ha flera Klinkhammer än vad han hade för tillfället, men det var inga problem. "jag binder upp några åt dig i morgon och postar dagen efter" så här såg Ismopupporna ut:
 14. Då vågar man lägga en beställning alltså, jag tyckte att dom såg välbundna ut, och dom ska ju tydligen var bundna på kvalitests krok också. Priset är ju inget klaga på heller, fraktfritt även.
×
×
 • Create New...