Jump to content

Martinrutger

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Martinrutger

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Motala

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  martin.motala@gmail.com
 • Telefon
  0738-232705

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tycker också att Mygga roll-on fungerar bra! Finns oftast en anledning till att vissa verksamma ämnen förbjuds... oftast med hänsyn till miljön!?
 2. Glömt vem som sa det, men: "På platser med bara en sanning, är marken så hård att inga blommor kan växa" Kram
 3. Tyto Alba upplyser mig: "Soros är säkert en helt ny bekantskap för dig men inte för mig." Vad vet du om det? Jag orkar inte ens spekulera! Kram från Martin
 4. Vad har konspirationsteorier, som den citerade, på ett flugfiskeforum att göra? ...och snälla Tyto Alba... inga fördjupande PM till mig!!!!
 5. Martinrutger

  Puppor!

  Gick affären i stöpet, och du har några pupp-pärlor liggande kvar, så frågar jag inte om priset! 🙂
 6. Olympus TG-5! Den finns alltid med i västen eller flytringen, så bilder blir tagna. Med systemkameran blev det mer att välja mellan att fota eller att fiska...
 7. Fiske med möss är riktigt brutalt! Öringarna går verkligen till attack. Fungerar avgjort bäst på nätterna, enligt min erfarenhet. Knott dagtid och möss nattetid alltså!?
 8. Imponerande!!! ...och jag som är nöjd med att mina superpuppor ser ut som... ja... superpuppor!?
 9. Har också beställt grejor från detta kalkonföretag! Förra sommaren!? Grejorna finns fortfarande kvar i deras lagersaldo!? Men sidan ser ju fin ut... med kontaktuppgifter och allt!?
 10. Ska börja binda själv nu i vinter. Har skaffat lite av det mesta, bland annat krok. Fråga till någon som vet mer än jag: Till vilka flugor, eller till vilka flugtyper, använder man krok med uppåtböjda öglor?
 11. “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein
 12. Demokrati är ingen rättighet! Läs en bok!
 13. De flesta fluglinorna verkar nuförtiden "ligga en klass över"! Har grävt ner mig i att testa olika linor för att hitta rätt... rätt för mig och mina spön alltså! Har "naturligtvis" köpt, mätt och provkastat en TB också, en sexa! #6 väger klockrent som en #7, klumpvikt 12,7 gram, vikt 30 fot (inkl. tip) 12,0 gram! Klumpen på min lina är dock bara 10,2 meter (inkl. tip), inte 10,8 som angivet! En bra lina, bra coating och bra skjut, men den korta framtaperingen, under 2 meter, passar iaf mig sämre, framför allt vid torrflugefiske! Ska väl tilläggas att jag är en lika medelmåttig kastare, som jag är en stor entusiast!
 14. Åtta timmar i flytring på "ostkusten" vid Omberg... några bärfisar och nattsländor samt en Danica siktades! Noll vak, noll hugg, men en härlig dag! 16 grader i vattnet och test av linor till nyinköpt spö! ...nästa gång...
 15. Letade själv för ett tag sedan. Har inte köpt något därifrån ännu, men du får väl rapportera... https://se.leatherhouse.eu/produkter/24-hela-kaninpals/103-kaninskind-/ Hoppas länken funkar... Martin
×
×
 • Create New...