Jump to content

Daniel-THN

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Daniel-THN

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/18/1973

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Trollhättan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jag hade kikat på ett nytt Loop Q i klass 6. linan jag hade valt är Rio Coastal Seatrout i flyt eller sjunk. en billig rulle ( Vision Kalu?) då är du uppe i 4000kr kanske köpa en extrapolering med sjuk lina, intermediärer eller flyt beroende på vad du valde för lina som huvudsak.
 2. Det blev en Vision Keeper ISO verkar riktigt bra, fick klura lite utan bruksanvisning men tror jag fick till det ändå. naturligtvis gick temperaturen från +6 och isfritt till -5 och is samma dag jag köpte. så premiärturen dröjer
 3. Någon som har tips på lämpliga skyddshandskar för oss som inte har full koll på gälgreppet? det finns ju en uppskö av handskar med olika skyddsnivåer. priser mellan 50-1000kr paret. någon här som använder handskar som pallar med gäddtänder vid felaktigt utfört gälgrepp?
 4. Fast fyller jag ut med extra sockar så att vadarnas strumpor sitter bra blir nog vadarskorna för små 😩 man kanske vänjer sig vid jättestora strumpor på vadarna...
 5. Nja, det är nog inget fabrikationsfel utan sockarna ÄR så stora i storlek XXL (31.5cm enligt Vision) och jag har längden 28cm på foten. blir det ett problem tror ni? Vadarna i övrigt är utmärkta i storlek. Hade ju tänkt att köra dessa med flytring och tunna (2mm) dykarskor och hälremsfenor.
 6. Hur viktigt är det med rätt storlek på vadarnas neoprenstrumpor. jag köpte ett Vision Keeper vadarset men när byxorna har rätt passform är neoprenstrumporna väldigt stora. 4-5 cm för långa (jag har stl 45 i skor normalt). bara att skita i eller ska jag returnera och försäka hitta vadare med rätt storlek på strumporna?
 7. Vision Keeper ISO ? Attraktivt prisläge. 2200kr + fenor, pump, dragg. Lastvikt på 140kg vilket är ganska lagom för mig som är stor. Vad gör den sämre än dyrare alternativ?
 8. Fast med ett pris jag inte är beredd att betala 😩
 9. Flikar in ett egen fråga om köpråd. 190cm lång och väger 110kg. ska använda flytringen på västkusten och då främst vid flugfiske efter havsöring. måste vara stabil och säker. tänker inte ge mig ut i kuling... helst ska den kunna få plats i bagaget på en v70 om man släpper ut luften (vilket förutsätter att det går att göra smidigt gång på gång). har ett par neoprenvadare med fasta stövlar. vad behöver jag ha för flytring som minimum enligt dom förutsättningarna?
 10. Valet föll på en Guideline Elevate 9.6” # 7 nu får det allt bli vår snart.
 11. Om man skulle avgöra längden först. 9” eller 10” i klass7?
 12. Hm, kan vara värt att tänka på. fast från land behöver jag ett spö som klarar belastning när det blåser.
 13. Köpsuget slog till. Jag ska köpa ett nytt flugspö till havsöringsfisket på västkusten. Har en ny lina, Guideline Coastal slow #7 och en Vision Kalu 78 rulle. Så ett spö som lirar med detta (dvs #7)och är lämpligt på västkusten. Har googlat fram Guideline Elevate #7 9” eller 10” Förslag/tips? En tänkt budget på 3000kr Har tänkt köpa flytring framöver om det påverkar spövalet.
×
×
 • Create New...