Jump to content

Legobiten

Members
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Legobiten last won the day on July 1 2019

Legobiten had the most liked content!

Community Reputation

142 Excellent

About Legobiten

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jamlund@gmail.com
 • Telefon
  0706616747

Recent Profile Visitors

1,132 profile views
 1. Aurum är magiskt bra tycker jag! Medium-snabb aktion och otroligt fin känsla.
 2. Har kört Vision Nano Mono för det mesta och tycker att det är bra och rätt billigt jämfört med andra.
 3. Vanlig hobby/modell-färg?
 4. Haha, rosa? Det är färgen chameleon som är lite brunaktig. Blir inte riktigt rättvist på bilden kanske. Vad färgar du med och hur?
 5. Var tvungen att testa en variant på segmentering bara för att Ismos var så snygg. Och ja, benen är ofärgade
 6. Jag tror att det helt enkelt är fel användning av kroken. På en klinkhammer (som den är avsedd för) är ju kroppen bunden på själva kroken. Nu har du ju väldigt mycket oanvänd krok under själva imitationen. Fisken lär ju satsa på att äta själva imitationen och då tror jag att kroken i det här fallet ställer till det genom att inte "vara ett med kroppen" tillräckligt bra.
 7. Klart den gör! Den där bakkroppen ser ut att ha fått lite "segmentering" eller ser jag fel? Ser otroligt snyggt ut iaf!
 8. ...och det märkte du först när puppan i princip var klar..?
 9. Hur fiskar du den djupt? Sjunklina och booby?
 10. Tack! Jag gillar ryggfärgen men varierar ibland. Benen har jag inte färgat utan funkar fint som de är tycker jag och i en längd som är justerbar vid vattnet om man vill ha kortare 😁 Finns ju massor med kombinationer att testa tänker jag och alla material-/färgvarianter jag gjort hittills har funkat fint så kanske har fisken olika smak precis som vi? Men dina är grymma utan tvivel! 😎
 11. Haha, då vann du med 10 st 😁 Tack!
 12. Jag satte igång en liten produktion och jag kommer inte att behöva alla själv. Om någon som inte orkar göra själv vill köpa några stycken så går det bra. Kommer ta 65 kronor styck och det kan man tycka vad man vill om. Vet att det finns billigare på andra ställen på nätet och då går det bra att köpa där. Dessa är gjorda med kärlek och omsorg av kvalitetsmaterial. Det är bra balsa på hullingfri Hanak 280 (storlek 12 och 14) med pigmenterad epoxy (fluogul bak) och Maxima Chameleon som ben. PM om du är intresserad!
 13. Suverän lina! Jag har inte kört så mycket streamers på den men det funkar säkert även om jag nog skulle föredra en aggressivare tapering till det. Men till torrflugor är det den bästa lina jag provat.
 14. Hej! Nu vet jag inte om "Lalekland" är nåt slags slang för USA men då måste du också lägga till en rätt rejäl frakt samt moms och tullavgift. Det blir sällan speciellt mycket billigare men tillgången kan nån gång vara bättre om det är nån specifik variant/gradering man vill ha. Tillgången är som sagt begränsad ibland och återförsäljarna får ju in stötvis och kan aldrig riktigt vara säkra på att få exakt det de vill ha eftersom det är så populärt och hög efterfrågan. Men hör av dig till en återförsäljare och be att de kontaktar dig när de får in nytt så att du har en god chans att hinna köpa det.
×
×
 • Create New...