Jump to content

..

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About ..

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Hemligt

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  009090000000000000@gmail.com
 • Telefon
  000000000000000000

Recent Profile Visitors

456 profile views
 1. Om ni ändå är på en budget så kör raggsockor. Har använt grova syntetstrumpor i 3 säsonger och inte märkt av något slitage på byxans sockor.
 2. Hör med https://www.carron.uk.com/range/jetstream-spey-lines/ om det blir av, de kan säkert svara på vilken lina som är lämplig för ditt spö om du mailar.
 3. Jamen för 150kr är det värt att testa, tänkte att du betalat typ 5-6 hundra.. 😅 Var ett tag sedan jag testade som sagt men en kort polyleader + en bra bit nylon tyckte jag fungerade bättre än en 15' polyleader. Det verkar lite knepigt att välja speylina och få vet vad som passar eftersom nästan alla kör scandi/skagit. Såhär ser det ut på mitt spö:
 4. Svårt att kasta långt och blev sämre med polyleader 5' eller 15'. Jag har en slide spey 10/11 och testade iofs på ett klent #10 15' för 2 år sedan. Bara fiskat scandi sedan dess Vad har du för spö? Tror min slide speylina var 16.5m och 46g. Har nu ett zephrus 10/11 och tydligen ska en longbelly carron 9/10 passa så kanske borde göra ett nytt försök med slide spey eller beställa en carron...
 5. Ett tips är att, förutsatt att de passar bra, testa om de är täta samma dag som ni hämtat ut dem. Köpte ett par guideline laxa och de läckte i sömmen mellan socka och byxa första dagen, förmodligen från att folk dragit i damaskerna vid provande i butik. Jag är 182cm lång och ca 80kg skostorlek 46. På mig passar ett par simms freestone ML bra även om angiven storlek på neoprensocka ska vara för liten. Har också försökt hitta vadarbyxor åt tjejen men det finns ingen modell som utan specialbeställning passar 160cm lång, skostorlek 36 och rumpa 47". 😑
 6. Funkade inte bra för mig men kan vara skoj att kasta med. Lämna tillbaka om du kan...
 7. Jag och min svanskota instämmer... se upp i slänten! Kör filt och har aldrig halkat i vattnet men på land(gräs), inte haft något problem att klättra på sten däremot.
 8. Köp den storlek ni tror passar och skicka tillbaka om det inte passar. Så länge ni provar inomhus på det torra så gäller väl öppet köp?
 9. ..

  myggmedel

  Centaura! Billigare och enligt mig bättre än DEET (Mygga, Djungelolja, US622 osv). Löser inte upp de flesta plaster så det kan appliceras på kläder i syntet. Det är inte heller lika irriterande för hud och ögon, luktar inte starkt samt är godkänt att användas på vissa djur.
 10. Se bilder i denna tråd:
 11. Vill inbilla mig att Tiemco linmedel fick mina linor att skjuta något längre, men... Effekten varar inte så länge, det fastnar skit på linan hela tiden, du får trots utförligt avlägsnande av överflödigt linmedel fläckar på allt och alla runtomkring dig t ex rullen, korken, solglasögonen/ögonen, bilens inredning osv.. Med andra ord det ser ut som man varit knökpackad och ätit en calzone utan servetter och bestick. Men det är värt besväret, får lov att vara det när man köpt sig 2 burkar... Testa!
 12. Har två smartklockor och med mina korvfingrar blir det inte mycket uträttat på så små skärmar... Trivs bäst med handhållen gps typ garmin etrex 30x på fjället.
 13. Funkar den bra förutom säkerhetsnål? Velat köpa en sån ett tag men tyckte den såg vek ut. Lätt att åtgärda men priset drar iväg ytterligare om man byter zinger också.
 14. Att köpa ett dussin "bra nybörjarspön" som samlar damm, istället för att köpa ett "svårkastat & snabbt premium" direkt. Att köpa en g4 vadarjacka för att jag inte ville sätta kroken i den betydligt billigare skaljackan. En fetingdyr "fisketång" med hölster som aldrig används.
×
×
 • Create New...