Jump to content

Andtrax

Members
 • Posts

  455
 • Joined

 • Last visited

About Andtrax

 • Birthday 11/24/1974

Information

 • Bostadsort
  Göteborg

Recent Profile Visitors

2,124 profile views

Andtrax's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

9

Reputation

 1. Kontakta Flydressing så kan de säkert skicka dig nya blåsor. Möjligen att du tom har garanti om ringen är ny som du säger. Jag har själv betalat 200kr per blåsa tidigare.
 2. Jag som inte har något för mig här hemma borde komma ner o hjälpa dig knäcka koden
 3. Jag hakar gärna på o jagar multe runt Malmö framöver. Misstänker att vattnet bör bli något varmare bara. Jag har jagat dem i fyra säsonger uppe i gbg och endast lyckats landa en fisk! Nu bosatt i Malmö och hoppas på att hitta de där stora stimmen man läst om...
 4. Detta kommer jag absolut att följa Tobbe! Inte omöjligt att jag kommer ner o drar en fet
 5. Jag har Guidelines väska och kan intyga att den är i tyngsta laget. Var meningen att den skulle få följa mig på fiskeresor utomlands men då den i sig själv väger lite över 4kg klarar jag omöjligt att hålla tillåten bagagevikt. Jag kör en trunk från XXL med bärremmar likt en ryggsäck. på många destinationer hade det ändå varit onödigt med hjul då man ska frakta den över sand. Är du lång som jag kommer du störa dig på att den saknar utdragbart handtag då man måste huka sig för att dra den. Däremot om man ska ha den att packa i och forsla den med sig i bil är den otroligt rymlig! . Hjulen klarar utan större svårigheter grusväg och singel om ej för djupt. (Skickat från Tobago, nyss hemkommen från ett ogivande morgonfiske)
 6. Andtrax

  Aruba

  Aruba om sommaren låter hett! Jag har också fiskat med Laurenz en gång för några år sedan. Till synes seriös snubbe. Dock hade hans båtmotor havererat just den dagen vi hade bokat honom., vilket innebar att det blev en guidning med bil och till fots istället. På det viset lärde jag mig ställen jag senare kunde fiska sadejälv på Hade verkligen dålig utdelning på denna resa totalt sett. Om det var för att jag var där fel tid på året eller om det var jag som var färsk på saltvattensfisket vet jag ej. Fick Jacks, Snook, Grouper, Houndfish mm. Men fick iaf sett digra exemplar av både Tarpon, Bonefish och Permit på håll.
 7. En liten anekdot på temat lacka om flugrulle bara. I begynnelsen av min flugfiskekarriär kom jag över en Ron Thomson-rulle av simplaste model. Tyckte den var helt fantastisk med aluminiumrulle då jag gick från en Leeda grafitrulle. Började slipa ner den något slitna svarta lacken del för del varpå jag hade tänkt mig klarlacka hela rullen för än mer aluminium look. När jag nästan var helt nöjd med slipningen råkar jag ta fel sprayflaska och sprutar istället Dinitrol underredsmassa på rullen! Denna klibbiga massa gjorde projektet helt hopplöst och rullen åkte i soporna
 8. Bara något jag slängde ihop inatt bara för att. Filmat förra veckan... Inga bra ljusförhållanden och inga digra fiskar men det var kul så länge det varade trots mängder av mygg och sand flies.
 9. Har 400m Hatch 68lb på min H5D 11-14. Skulle få på minst 100m till men jag har ju inte tänkt fiska miniubåtar...
 10. Jag simmade med Caran mellan öarna med min JULA-säck som flythjälp på Los Roques, funkade precis lika bra som hans Overboard... Bytte bort min väska mot en flaska rom vid hemresan, köpte ny på jula som jag året därpå skänkte till samma person vars son lagt beslag på den första. Nu har jag sedan 2år en likadan Overboard som Caran men den har faktiskt börjat läcka! förmodar att det är en rulle eller liknande som gjort hål. Kanske borde jag varit lite mer skonsam med väskan från första stund... Därmed säga att billigt på Jula inte behöver vara skit!
 11. Senast bodde jag i Buccoo och hade skapligt bonefish-fiske på gångavstånd. Dock blev man ju rekommenderad Friendship flat borta vid flygplatsen. Egentligen de ända riktiga flatsen. En vit taxi kostar ca 70kr inom zonen och täckte det mesta i fiskeväg. För en tia mer kom man till Scarsbrough samt till golfbanan där Broman fiskar i ngt avsnitt har jag förstått. Pålitliga chafförer som hämtar på upp på avtalad tid. Hade fundering på skooter men gillade inte tanken på att köra vänstertrafik.
 12. Lågsäsong så till vida att det är aningen billigare att bo bara. Klimatmässigt är det mer nederbörd än om vintern när Svensson normalt åker. Mina priser avser reguljärt flyg samt billigaste boendeformen med AC.
 13. Någon som är sugen på en DIY resa av budgetmodell? Jag var där i mars och hade rätt ok fiske på bonefish och fick även kastat på skaplig permit, helt på egen hand. Då halva restiden gick åt att vänta på mitt bagage som tog en hel vecka på sig att hitta dit funderar jag på att ta en revansch. Förhoppningen är att det nu ska vara betydligt mer tarpon samt andra spännande arter längs stränderna. Jag räknar flyg cph-tab t&r och boende i två veckor till ca 10.000kr. Är man två och delar boende kan det nog bli en tusenlapp billigare.
 14. Lyfter denna tråden då det inte hänt varken det ena eller andra på över en månad... Just nu söker jag resesällskap till Tobago i september. Hade ju varit perfekt att ha en kategori för liknande... (och nej jag åker inte dit för att ha sett på tv Var där i mars och vart utan min utrustning halva tiden. Dags för revansch)
 15. Någon mer än jag som överväger att trotsa vindarna inatt? Sällskap?
×
×
 • Create New...