Jump to content

Rob01bjo

Members
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

3 Followers

About Rob01bjo

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sundsvall
 • Intressen
  Flugfiske & Matlagning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  Robinbjork88@hotmail.com
 • Telefon
  0703025837

Recent Profile Visitors

1,033 profile views
 1. "så nu känns det som ett kvalitets spö inte nån barn variant med för kort fullwells" .. detta tycker jag personligen är en mindre förnedring till ett av marknadens absolut finaste spön under alla kategorier. 5an är en dröm för sig, som skåpar ut allt som försöker ta dess plats, punkt slut. Allt fungerar perfekt och lirar verkligen i harmoni med varandra. Varenda komponent fyller sin funktion till 110%. Finns bara ett enda spö i världen son enligt mig har bättre egenskaper i betydelsen "fast meets feel" och det är radian 864. Hade du sålt ett original hade jag absolut givit dig ett seriöst bud, fast jag redan äger ett som jag håller stenhårt i. Bara för att kunna gå ut till garaget under de jävligaste intermånaderna och titta på båda spötuberna och stå med ett leende på läpparna över att få äga två av dessa skönheter 😂 det är säkert bara jag som tycker det är en mindre tragedi att ändra något som är så perfekt i mina ögon 😎 hoppas du hittar en köpare som uppskattar spöt. Klingan är hur som helst det bästa tänkbara som man kan äga. Trevlig helg!
 2. Gr70 är en jäkligt fin serie med mycket fina egenskaper. Haft både enhands och tvåhands av just denna serie. Sjukt bra kvalité för "småpengar", speciellt när man nu kan hitta dessa på rea för -40% Har tyvärr sålt de spön jag hade eftersom man har blivit en blind märkes galning.. skulle jag blunda och fiska med ett gr60/gr70 skulle jag personligen omöjligt veta om det var ett spö för 3 eller 7 tusen. Annars fina råd ovan. Sök premium begagnat eller köp ett gr70 på rea. Mitt råd 👍
 3. Använt max 5 pass i flytring. I skick som nytt. Vänstervevad just nu. Pris: 630:- Pm vid intresse 🙂
 4. Scierra Hm4 9'6" #7 med en vit Vision Deep rulle (vänster) och ny backing samt med en oanvänd Airflo Ridge wf7f lina. Spöt är i mycket fint skick utan skador. Korken hel, ren och fin. Kartong och fodral till rullen finns också. Lämpar sig gott till flytringsfisket, kusten och till streamer vid strömmande vatten. Pris för rubbet: 800:- Kontakt via pm 👍
 5. En riktig pärla byggd av HL Rods. Galet läcker klinga och med en Vosseler rulle, matad med backing och en passande Barrio GT90 #4 lina. Alutub och socka. Pris: 2900:- Pm vid intresse.
 6. Visst är det absolut möjligt att få dom på fluga 👍 första gången jag prickade in dom var för många år sedan i tjulträsk (ammarnäs) då jag spottade flera större individer som jagade med stora plogar ytligt. fiskade då med tung sjunk efter öring från ringen, men bytte snabbt till flyt och popper. Jäkla vilket race jag hade. Drog ett par stycken fina den natten innan det hela dog ut. Coolt som tusan, men har endast upplevt det enstaka gånger efter det. Endå sitter jag där varje säsong och försöker tajma 😅 kämpa på, det är så värt tiden man lägger, för tillslut visar dom sig och du får chansen. Löjligt bra krigare är dom..
×
×
 • Create New...