Jump to content

Rob01bjo

Members
 • Posts

  771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Rob01bjo last won the day on September 10

Rob01bjo had the most liked content!

2 Followers

About Rob01bjo

 • Birthday 04/01/1988

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Sundsvall
 • Intressen
  Flugfiske & Matlagning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  Robinbjork88@hotmail.com
 • Telefon
  0700000000

Recent Profile Visitors

6,037 profile views

Rob01bjo's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

170

Reputation

 1. Söker ett Radian #6 Skicka ett pm om någon har att sälja
 2. Helt ny lina! Har bara varit upplagd på spole. Tyvärr har jag haft "backing" av sämre kvalitet som missfärgat något av runningline, inget på klumpen dock! Öglor kvar. Så endast lite kosmetisk. Säljes därför för billigt pris, 490:- plus frakt. Skicka pm vid intresse.
 3. Köp den online ✌️
 4. Gör det. Skönt att den tål vatten om man skulle glömma den framme under en skur 👍
 5. Det är en sånhär du ska ha. Vattentätt material och smidig!
 6. Säljer ett #4 i utmärkt skick. Inte brukat det mycket. Med org tub och strumpa Pris: 3100:- ink Inrikes frakt Skicka ett PM vid intresse. Även bilder kommer via PM
 7. Spö i fint skick. Använt men med utan konstigheter. Bilder kommer vid intresse via pm. Pris: 3200 inkl frakt
 8. Finns ett Loop Cross SX 9' #7 på Tradera. Där har du en jättefint spö för det du söker. Hade jag inte redan haft en Cross sjua skulle jag absolut köpt detta. Bara ett tips.
 9. En sak är klart gällande FFM och det är att dom håller väldigt ojämn kvalitet på service och behagar att svara via mail om det handlar om inköp, handlar det om återköp eller reklamationer så är det en helt annan melodi.. Jag talar från egen erfarenhet vid detta. Att FFM har kompetens inom flugfisket har nog de flesta förstått. Men kunskap och service är helt skilda saker. Jag personligen handlar inget mer från FFM på grund av nonchalant och spydigt bemötande.
 10. Jag har bundit mina intruders precis som ovan. lägger lämplig flätad lina dubbelt, binder den frammåt mot öglan på shanksen, sedan igenom och binder färdigt bakåt. Sen en del lim för att säkra. Sitter som berget. Finns säkert fler metoder men jag tycker det fungerar fint. Dock så ser öglan på OPST shanksen väldigt liten ut? Vet ej om det fungerar att lägga linan igenom?
 11. Precis som sagt ovan. Köp "roman moser minicon loop" vilket blir minimal och mycket hög kvalitet. https://fishline.se/roman-moser-minicon-flatoglor/
 12. Jag har en mclean large. Tycker den är suverän och har räddat ett par stora öringar som suttit dåligt. Dock har polaren skaffat en medium och jag tycker den känns väldigt smidig. Är nästan så jag överväger att skaffa en medium. Jag fiskar visserligen mycket flytring och där gör min large ingen skada, men på ryggen sitter en medium bättre. Polaren landade en grym torrflugeöring på öring på 2,8 utan problem i sin medium.
 13. Polarisering på leech är väl bra. Upplever personligen inte någon större skillnad mellan de båda. Costa har en tydligare skärpa och upplever att jag kan använda linsen betydligt längre, även vid skymningen (koppar) Jag har ett par koppar costa i glas för dagtid och ett par gula plast för skymningen. Kan dock säga så att kvaliteten överlag gör att jag aldrig kommer gå tillbaka till leech brillor..
 14. Personligen har jag haft flera leech genom åren och de fungerar kanon när det är nya eller upp till 2 säsonger gamla. Sen går bågarna sönder eftersom det har varit hög spänning över linserna, eller så har linserna blivit väldigt repiga. Mina gamla vision glasögon håller betydligt bättre. Även de gamla guideline är felfria efter typ 10+ år. Jag har nu gått över till Costa och ångrar det inte en sekund! Jag rekommenderar dig att hålla koll på Tradera eller här på forumet och köp ett par begade Costa för typ en tusing. Det är väl investerade pengar.
×
×
 • Create New...