Jump to content

slaskaren

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About slaskaren

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bertilbertilsson9999@gmail.com
 • Telefon
  0721813631

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. slaskaren

  2w

  ... eller så var tanken att den skulle dubbla som enhands lax också...
 2. slaskaren

  Tfo bvk

  Det ser riktigt intressant ut! Är der värt att gå på ett 9.6 för att få butt tro?
 3. slaskaren

  Tfo bvk

  Hmm... tror jag skippar BVK helt enkelt. Får börja spåna på något annat spö.
 4. slaskaren

  Tfo bvk

  Jag gillar spön som inte är toppiga men heller inte för mjuka. Exempelvis tycker jag att vision big daddy var på tok för mjukt. Guideline exceed var supernajs i både 9 och 9.6 klass 8 och klass9 tycker jag. Men är sugen på något nytt till klass 6. Det kanske är nu man ska passa på att leva ut drömmen om att bygga själv? Det jag letar efter är ett spö som lirar bra med 15g lina, både skagit och lättare gäddflugor samt abborre.
 5. slaskaren

  Tfo bvk

  Någon som har något att säga om den serien? Är sugen på 9 fot klass 6 och klass8 till enhands lax och gädda/abborre.
 6. slaskaren

  Lina

  KÖr med vision big daddy och guideline pike till mina klass 8 och klass 9 spön. Men är sugen på att köra med mindre flugor på klass 6 när det inte blåser så mycket. Jag funderar på vibe 85+ då jag har en vibe 85 till mitt klass 5 som jag älskar till öringfisket. Men hur står den sig mot rio grand? Båda verkar ju funka bra/vara deisgnade för större flugor. Är det verkligen värt att lägga de extra stålarna på rio linan?
 7. slaskaren

  Vision Rulla

  Vad finns det för åsikter om denna rulle? Funkar bromsen bra? Några delar som lätt går sönder? Osv.
 8. slaskaren

  2w

  Hur mycket sväljer en 2w? Tänkte köpa en med extraspolar för gäddlinorna. Sväljer den typ flyt 9 vision big daddy (extremt tjock) och 50-100m flätlinebacking?
 9. Vilka för och nackdelar med respektive ring? Jag tänkte mitt första spöbygge i vinter. Ett klass 6 enhands med butt för ultralätt lax/havsöring.
 10. Skulle du kunna mäta tror du? Verkar som Regent är 3mm i tjocklek på platta delen!
 11. Är det variant med korkbroms? Du får gärna visa lite bilder på en sån gammal raritet
 12. Postnord... var ska man börja? Allt ifrån "enklare" saker som att jag får igen paketet trots att min adress är överstruken som avsändare tydligt till att de ljuger om att de varit här och försökt leverera paket trots att de inte ens plingat på...
 13. För att tydliggöra, jag har ett Regent, alltså Regalkopian, men det har ett långt skaft som är långt nog för mig, där slutet av skaftet där själva städet/huvudet fäst i är tillplattat och en insexnyckelskruv som går igenom för att fästa.
 14. Problemet är att skaftet är för kort i mitt tyckte för att använda med c clamp
 15. Någon som har Stonfo Kaiman? Jag älskar Regal grejen med snabblåsning med en spak. Men svårt att få tag på Regal i Sverige. Men gällande Stonfo städet, enligt bilden ser det ut som att det är liknande fäste mot skaftet som på Regent (Regal kopia), för det enda jag stör mig på är bordsplattan, jag vill gärna ha det på ett skaft med C clamp i bordet istället. Går det att byta till ett Regent skaft tro?
×
×
 • Create New...