Jump to content

slaskaren

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About slaskaren

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bertilbertilsson9999@gmail.com
 • Telefon
  0721813631

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. slaskaren

  Gäddflugor

  Glömde nämna Storlekar cirka 15-20 cm
 2. slaskaren

  Gäddflugor

  Bild 4 fick inte plats i första inlägget
 3. slaskaren

  Gäddflugor

  Gör mig av med lite överflödiga gäddtuber då man binder på tok för mycket. Bundna med metoder som gör dem extremt hållbara och som gör att dom simmar otroligt fint. Bundna för att ge mycket volym utan att vara bulkiga och tunga att kasta. 400:- ink gratis frakt med vanligt brev i Sverige per 5pack.
 4. Söker tips om lite bredare polaroid med gul eller lins för inte superljusa förhållanden. Jag har lite bredare skalle så behöver bredare brillor.
 5. För att klargöra vill jag väl egentligen ha tips om en lina där jag kan fiska djupt eller riktigt snabbt motsvarande en sjunk 5 typ och den ska bära stora flugor. Gärna en lina som inte kostar skjortan!
 6. Har gjort en del research gällande snabbt sjunkande linor till klass 6. Men inte hittat något klockrent för min smak, vilket skulle vara vision vibe 85 fast i sjunk 5, då jag verkligen gillar den linan. Hur som helst. Hittade Airflo sixth sense, någon som testat och kan svara på om den bär större streamers och mindre gäddflugor?
 7. Tack men nej tack. Flyt 15g är det jag söker.
 8. Köper en vision vibe 85 eller 85+ 15gram flyt i fint skick och vettigt pris
 9. Exp5 ger en behaglig aktion för pengarna. Helt klart prisvärt. Favo rullen är också bra med en fin broms. Det är en bra utgångspunkt för relativt billiga men ändå seriösa prylar. Sen kan du såklart uppgradera i all oändlighet, men jag har ett exp5 spö jag gillar och fiskar abborre med och jag har flugfiskat hela livet. Jag gillade helt enkelt aktionen i spöt.
 10. Vad ligger dom på i pris?
 11. Försöker hitta billigare alternativ till Partridge attitude streamer, men då får jag leta vidare
 12. Någon som provat kroken ifråga för abborrflugor och havsöringflugor? Blir den för tjock i godset eller krokar den bra?
 13. slaskaren

  6 är det nya 8

  Med tanke på upprustningen av klasser så måste jag ändå säga att jag njöt räck mycket av att fiska lite mindre gäddflugor idag med ett klass 6 spö. 3kilos gäddan jag fick var riktigt rolig att drilla. Jag minns för typ 12-14 år sen var ju klass 8 typ 17 grams lina, nu är det 19-20 gram. När jag började fiska gädda med fluga typ runt 97 var det garanterat ännu lägre. Jag vet inte om detta är en rant över detta eller vad det är. Men jag gillar att använda klass 6 som allround, när jag var ung använde jag klass 8 som mer allround när det gällde predator och liknande.
 14. Av ren nyfikenhet, behövs det mycket backing och obscent starka bromsar till detta fiske?
 15. Jobbat med utbildningsmaterial jag tar fram. Lagat mat och matlådor till mig och frugan. Bundit flugor. = Produktiv dag.
×
×
 • Create New...