Jump to content

Elias Hansson

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Elias Hansson

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  elias.h031126@gmail.com
 • Telefon
  0702988698

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Okej men vad hade man kunnat göra åt ljudet? Jag orkar inte och har inte råd att köpa en massa nya linor igen. Finns det något sätt man kan lösa missljudet istället för att köpa nya linor?
 2. Blir de bara bättre eller löser det helt problemet?
 3. Hej. Jag har ett Hardy Zephrus #6 9' och jag är supernöjd med spöet. Men där finns ett problem som jag har. När jag kastar med mina linor så skapas det något väldigt högt och irriterande gnissel ljud från spöringarna. Jag har testat att kasta med både hardys egna linor och någon Rio lina och någon Guideline lina. Men jag får samma resultat? Min äldsta lina är 1,5 år och den nyaste är 1,5 månad gammal. Jag har tvättat linorna med varmt vatten och de hjälpte inte. Någon som har tips på nåt eller har haft samma problem som jag???
 4. Jag kör själv Simms G3 Guide Tactikal och den fungeur perfekt för att den är jätte lätt och att där e mycket fickor så att man får plats med mycket samt i en av bröst fickorna så finns där en liten duk som man kan putsa glasögonen så att man ser bra.
 5. Någon som har något Loop Yellow Line spö som ni hade kunnat tänkas att sälja?
 6. Söker Loop Yellow Line Klasser och längder spelar ingen roll. Jag är intresserad av allt. Kom med förslag vad ni kan tänkas sälja!!😀
 7. Tja. Någon som har ett Loop yellow Line #6-5 spö som ligger hemma och skräpar eller bara vill bli av med det så skriv gärna. För att jag är ute efter ett sådant spö. Kan även byta mot ett Guideline LPXe 6# 9'
×
×
 • Create New...