Jump to content

Malselv-vannforvann

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Malselv-vannforvann

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  resetme@hotmail.com
 • Telefon
  98674516

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.folkebladet.no/tv/article20097100.ece Sesongfinalen er her. Bli med på mer jakt etter kilosørret.
 2. https://www.folkebladet.no/tv/article20037122.ece Episode 7 er ute,sjekk den grymme ørreten Mathias får. Blir vanskelig å toppe den!
 3. https://www.folkebladet.no/tv/article19991617.ece Episode 6 er ute. Denne gangen er det del en av to spesialepisoder fra Rostaelva som jeg vet mange svensker flyr inn for å fiske i.
 4. https://www.folkebladet.no/tv/article19937120.ece Episode 5 er ute,se oss få en nydelig røye,vi holder også på å brenne ned hele leiren 🤦‍♂️
 5. https://www.folkebladet.no/tv/article19881923.ece?fbclid=IwAR06VRBSmfQ6poVRBrd5yyoqGuwIQj9O4G7kSyalh18d55yG34iInJj5R_0 Episode 4 er ute, bli med inn i den nord-norske fjellheimen.
 6. Målselva rommer enormt stor harr,bare at ingen her liker den. Harr over kiloet er dagligdags om man fisker etter den.
 7. Herlig fangst! I Målselva ja? Kommer nok en spesialepisode derifra. Alle tre er egentlig sjø-ørretfiskere og Målselva er en av de beste i Norge for sjø-ørret.(Bra med laks også).
 8. Episode 3 er ute. Den heter "Den magiske kilosgrensa". Sjekk den gjerne ut. https://www.folkebladet.no/tv/article19818314.ece
 9. Konstigt. En god del av de som ser på kommer fra Svenske IP-adresser. Men mulig det ikke funker med mobilabbonement fra Sverige?
 10. Det er absolutt en plan vi har. Den ligger dog gratis på folkebladet så fullt mulig å titta uten abonnement. Blir nok lagt ut på youtube når sesongen er over og avtalen vår med dem går ut(med mindre de vil ha mer). Mvh Martin
 11. Hei. Følg vår ambisiøse drøm om å fiske samtlige vann i hele Målselv. Ifølge en uofisiell kilde er det ca 1600 vann i hele Målselv, da regnet med alt av små tjern, småvann på fjelltopper og store langstrakte vann. Målselv ligger i Troms fylke,altså i nord-Norge. Vet at flere svensker drar til Rostadalen(Rostajervi) som også er en del av Målselv kommune. Alle disse vannene har så klart ikke fisk i seg, og vi vet om noen vann som er fiskeløs som kan krysses av listen med en gang. Dette prosjektet vil åpenbart ta veldig mange år, med vann som ligger bortgjemt i kriker og kroker i denne storslåtte kommunen, og vi håper selvfølgelig vi får gjennomført alt før vi er avhengig av rullator og hjelp fra andre. Et vann teller også kun hvis alle er med og fisker på det. En for alle, alle for en. Målet vårt med serien er å trigge eventyrlysten til å utforske den fantastiske naturen vi har rundt oss, samt for vår egen del å få stor fisk, nyte naturen og teste ut flere fiskevann som vi aldri har prøvd tidligere. Andre episode er kommet ut, og det vil til sammen komme ut 8 episoder fra årets fisketurer hver fredag fremover. Disse vil gå åpent på folkebladet.no, og vil ha en varighet på ca. 15 min. Vi tar også i mot tips og tilbakemeldinger på serien, og eventuelle spørsmål som måtte dukke opp så det er bare å sende oss melding eller kommentere underveis så vil vi gi tilbakemelding på det. Andre episode kom ut forrige fredag og ligger her: https://www.folkebladet.no/tv/article19746742.ece?fbclid=IwAR3bmSIr6sSLojRcoNoFeOBHw19PlcMtygEdDQk1CJH6TvrtduHsYEZ5CKk&jwsource=cl Fiske-hilsen fra Elias, Mathias og Martin
×
×
 • Create New...