Hoppa till innehåll

Routhburgh

Edgemember
  • Antal inlägg

    426
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Om Routhburgh

Information

  • Bostadsort
    Sundsvall (urspr. Boden), Sweden

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

1 009 profilvisningar

Routhburgh's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. Vid SSAB.. Nä, men var nån gång en bit efter E4 norrut. Kommer inte ihåg vad det heter men vatten på båda sidorna om vägen och en liten å man kör över emellan dem. Sen är de väl bara reka lite efter luleälven eller någon fin vik i skärgården. Ska du på riktigt gäddfiske testa Forsträsk uppåt Harads där nånstans.
  2. Polarn tog en på 3,5 igår på Klaras (södra). Ska se om jag får nån bild av han. Han tog en runt kilot i tisdags också. De verkar vara läge nu, såg en större öring tas på spinn igår också. Jag själv börjar bli desperat..
  3. Fått en liten och haft två känningar på Höken förra veckan. Tror också de är läge nu som sagt.
  4. Jobbit med naturbegåvningar! Är inte 37,5 meter jävligt bra kastat? Inte många som fixar det tror jag.. imponerande!
  5. Övade distans seriöst (mer än 20 minuter sammanlagt) för första gången förra sommaren (har kastat/flugfiskat i upp emot 15 år) och fick iväg linan med sträckt tafs till 29,3 meter eller liknande vill jag minnas med #5. I övrigt har det varit precision och olika former av underhandskast jag pysslat med.. Strävade dock efter kontroll och en så liten kaströrelse/kraftinsats som möjligt, varför.. vet inte men det är så kastning ska vara enligt min definition. 8) Distansträningen gav dock en hel del tillbaka för "vanliga" kast då man får dra allt till sin spets i form av timing och kraftisättning. Alltid kul att tävla även om jag har en tendens att hamna sist och självklart är det så att man sedan jämför längden, alla andra jämföringar blir för godtyckliga i fråga om vad som egentligen presterats av de olika kastarna. Förutsatt längden bestäms med måttband och utan nämnvärt mkt vind.
  6. NU har de slutat snöa! Var nära i fredags att de blev premiär men de blev inte av. Nästa helg blir det nog.. har tentavecka nu ..
  7. haha, skön förklaring! Till topic, som beretta säger 14' klass 9/10 och jag hade rekomenderat en flytklump och en så kallad runningline (obs, skillnad på runningline och shootingline). Ett litet filmtips för att komma igång med kastandet och fiskandet oxå, The Perfect Cast med Henrik Mortenson. Kör hårt, Laino, trevligt!
  8. Det är inte helt omöjligt i alla fall. Fick en på 47 cm förra helgen och så fick vi två små som fick gå tillbaka under veckan. Kör hårt!
  9. Ja det var ju rätt mörkt i båda fallen så. dammån nästa..
  10. Ingen känning. svart eller svårt?
  11. ah, ok. Bara fiskat övre än så länge. Men varit där och kikat då iaf. Nu drar jag och provar nåra timmar!
  12. Hur svårt kan det vara? : ;D Var ligger Grimman?
  13. Nått nytt?? Drar nog en repa ikväll.
  14. Jag saknar Visioner.. har inte en ända pryl tror jag! :'(
×
×
  • Skapa ny...